Çamlıcaspor son dakikada ligde kaldı

Çamlıcaspor son dakikada ligde kaldı

Süper Amatör Lig 2. grubun en önemli maçlarından olan düşme kalma maçında Çamlıcaspor, Alemdağ Stadında kendisine mutlak galibiyet gereken Bollucaspor'u misafir etti. Bollucaspor 1-0 önde götürdüğü mücadeleyi son dakikada yediği gol ile 1-1 tamamlayarak S

 Süper Amatör Lig 2. grubun en önemli maçlarından olan düşme kalma maçında Çamlıcaspor, Alemdağ Stadında kendisine mutlak galibiyet gereken Bollucaspor'u misafir etti. Bollucaspor 1-0 önde götürdüğü mücadeleyi son dakikada yediği gol ile 1-1 tamamlayarak Süper Amatör lige veda eden takım oldu.
Üst Klasman Hakemlerimizden Deniz Ateş Bitnel'in mükemmel şekilde yönettiği mücadelede yardımcılıklarını Cüneyt Taner ve Hasan Tekin yaptılar. Zorlu mücadelede ev sahibi Çamlıcaspor'a kümede kalmak için bir puan yetiyor, Bollucaspor'un kümede kalması için mutlaka 3 puan alması gerekiyordu. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Çamlıcaspor ilk dakikalarda Mehmet ve İskender ile yakaladığı mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran Bollucaspor rakip atakları başarı ile karşılarken Çamlıca kalesinde pozisyonda bulmaya başladı. 14.dakikada Bollucaspor galibiyet golü buldu, sağdan yapılan ortaya iyi yükselip kafa ile topu ağlara yollayan Yaşar takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Özkan Ferhatoğlu kalesinde devleşti.

Bu golden sonra rakibinin üzerine etkili giden Üsküdar temsilcisi aradığı golü bir türlü bulamadı. 25.dakikada Umut'un 30 metreden çektiği mükemmel şutu aynı güzellikte kurtaran Bollucaspor kalecisi Özkan Çamlıcaspor'a beraberlik şansı vermedi. İlk yarının sonlarına iyice Bolluca kalesine yüklenen Çamlıcaspor'dan Mustafa'nın sert şutu Özkan'ın müdahalesine rağmen direğe çarpıp oyuna dönmesi ev sahibi ekip adına şanssızlıktı. İlk yarı Arnavutköy temsilcisinin 1-0 üstünlüğü ile geçildi. 
İkinci yarıya seyirci desteğini alarak başlayan Yeşil Beyazlılar Bolluca kalesini ablukaya alsada yaptığı ataklarda etkili olamadı. Mücadelenin sonlarına doğru iyice baskılarını arttıran Çamlıcaspor 89.dakikada kalesinde büyük gol tehlikesi atlattı, Bollucaspor'dan Engin, belkide maçın en kolay gol pozisyonunu yakaladı, Çamlıca kalecisi İbrahim ile karşı karşıya kalan Engin pozisyonda topu ağlara yollayamadı.

Mehmet Cihan Sadıkoğlu takımını ligde tuttu.

90.dakika Çamlıcaspor beraberliği yakaladı, defansın arkasına doldurulan topu biranda önünde bulan Mehmet, sert vuruşla topu ağlara yollarayak takımının ligde kalması için gereken beraberlik golünü kaydetti. Maçın son düdüğü ile büyük sevinç yaşayan ev sahibi Çamlıcaspor'un mutluluğu görülmeye değerdi.























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.