Çamlıcaspor’da yeni Hoca belli oldu

Çamlıcaspor’da yeni Hoca belli oldu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor’da teknik direktörlük görevine Vehbi Albayrak getirildi.

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor’da teknik direktörlük görevine Vehbi Albayrak getirildi.

Yeşil-beyazlıların Başkanı Ali Albayrak ve Yönetim Kurulu, 2019-2020 sezonunda takımlarını teknik direktör olarak daha öncede Çamlıcaspor’da görev yapmış olan Vehbi Albayrak’a teslim etti.

Üsküdar ekibinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktörlük konusunda Vehbi Albayrak ile her onuda anlaşma sağlamıştır. Yeni Teknik Direktörümüz camiamıza hayırlı olsun, görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Başkan Vekili Osman Kara ve Ahmet Temizkan, Genel Kaptan Hakan Tudun ve Genel Sekreter Özcan Kulaksız’ın hazır bulunduğu törenla imzayı atan Vehbi Albayrak ” Öncelikle bana duyulan güven ve verilen görevden dolayı tüm Çamlıcaspor camiasına teşekkür ediyorum. Daha öncede çalıştığım yabancısı olmadığım yuvam gibi gördüğüm camiaya tekrardan dönmekten dolayı çok mutluyum. Yeni sezonda genç bir kadro kuracağız, öncelikle yetenekli futbolcuları bir araya getirerek sezona başlamayı hedefliyoruz ” dedi.

Vehbi Albayrak Kimdir?

1965 İstanbul Doğumlu Vehbi Albayrak Antrenörlük hayatına 2009 Yılında Çamlıcaspor’da başladı. Aralıksız 7 sezon Çamlıcaspor’da tüm kategorilerde çalışarak şampiyonluklar yaşadı. 2015 Yılı Devre arası Şile Yıldızspor’la anlaşan başarılı Teknik Adam 2016 Yılında Şile Yıldızspor’u şampiyon yaptı. Daha sonra Sancaktepespor’da görev yapan tecrübeli isim geçtiğimiz sezonu Karabekirspor’da tamamladı.

Murat Nazik

vehbi-albayrak11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.