Çamlıcaspor'dan Modafen'e çelme

Çamlıcaspor'dan Modafen'e çelme

İstanbul U19/A Ligi 20.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Modafen, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Çamlıcaspor'u misafir etti. Zorlu geçen 90 dakikada müthiş bir mücadeleye sahne olan maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

İstanbul U19/A Ligi 20.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Modafen, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Çamlıcaspor'u misafir etti. Zorlu geçen 90 dakikada müthiş bir mücadeleye sahne olan maç 1-1 beraberlikle sona erdi.


Şerif Şahin, Sefer Yesir ve Gürkan Mahmutoğlu hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan taraf deplasman takımı Çamlıcaspor oldu. 12.dakikada İlk ciddi atağını Muhittin ile yakalayan Üsküdar temsilcisi kaleci Soner ile karşı karşıya kaldığı net pozisyonda vuruşu az farkla auta çıktı. 15.dakikada Çamlıcaspor’dan Emrecan’ın vuruşunda direğe çarpan top kaleci Soner’in kucağında kaldı. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin 30.dakikasında deplasman takımı Çamlıcaspor Furkan’ın attığı güzel gol ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Modafen 3 dakika sonra beraberliği yakaladı, soldan yapılan ortaya iyi yükselip kafa ile topu filelere yollayan Ersin takımının beraberlik golünü kaydetti.İlk yarı 1-1 eşitlikle geçildi.

 

İkinci yarıya iki takımda hızlı başladı, beraberliği bozmak isteyen iki ekibinde mücadelesi üst düzeydeydi. İki takımında girdiği sayısız fırsatları değerlendiremediği mücadelede ev sahibi Modafen 85.dakikada penaltı atışı kazandı, soldan Batuhan’ın ortaladığı top Çamlıcaspor defans oyuncusunun eline çarpınca maçın hakemi Şerif Şahin penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Sinan’ın vuruşunu Mert çeldi, dönen top tekrar Sinan’ın önüne düştü Sinan’ın tekrar vuruşunda Çamlıcaspor kalecisi Mert tekrar başarılı şekilde topu yakalayarak Modafen’e galibiyet şansı vermedi. Kalan sürede başka gol olmayınca, mücadele ilk yarıdaki karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Modafen bu beraberlikle liderliği Kartal Bulvarspor’a kaptırıp ikinciliğe gerilemiş oldu.


STAT : Alemdağ

HAKEMLER: Şerif Şahin - Sefer Yesir - Gökhan Mahmutoğlu
SAHA KOMSERİ : Erkan Kaygısız
MODAFEN :
 Soner, Samet, Sinan, Nuri, Doğan, Yusuf, Ersin, Tayfun, Serkan, Çağdaş, Kadirhan
YEDEKLER :
 Muhammed, Mertcan, Serdar, M.Ali, Doğukan, Batuhan, Habib
ÇAMLICASPOR : Mert, Eyüp, Adem, Yunus Emre, Sinan, Ahmet Semih, Muhittin Enes, Emrecan, Rahman, Furkan, Cem 
YEDEKLER : 
Ali, Harun, Hüsnü Mertcan, Abdullah Baran, Caner, Atilla
GOLLER: Dk.30 Furkan - Çamlıcaspor  /  Dk.33 Ersin - Modafen


















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.