Çamlıcaspor'dan muhteşem iftar

Çamlıcaspor'dan muhteşem iftar

Üsküdar İlçesi Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor, tesislerinde düzenlediği muhteşem iftar programı ile bir kez daha farkını ortaya koydu.

Üsküdar İlçesi Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor, tesislerinde düzenlediği muhteşem iftar programı ile bir kez daha farkını ortaya koydu.

Yoğun katılımın olduğu iftar programında Çamlıcaspor Kulüp Başkanı Ali Albayrak misafirlerini kapıda karşılayıp tek tek ilgilenirken, yönetim kurulu, kulüp üyeleri, eski futbolcular, sporcular ve aileler iftar programında hazır bulundular.

Dualarla başlayan ve oldukça sıcak samimi sohbetlerin yaşandığı iftar programı sonrasında Çamlıcaspor Kulüp Başkanı Ali Albayrak “Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde bizde Çamlıcaspor ailesi olarak, bir arada olmak amacıyla her yıl düzenlediğimiz iftar yemeği programını bu yılda sürdürüyor, tüm yönetici arkadaşlarımızın katkıları ile organize ediyoruz. Her sene geleneksel hale getirdiğimiz iftar programını kalabalık bir ortamda gerçekleştirmiş olduk. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, antrenörlerime, futbolcu kardeşlerimize, ailerimize ve misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz “dedi.

Murat Nazik

camlicaspor-012.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.