Çekmeköy Bld. Alemdağspor kampı sona erdi

Çekmeköy Bld. Alemdağspor kampı sona erdi

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un Antalya’da 8 gün süren devre arası kampı sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un Antalya’da 8 gün süren devre arası kampı sona erdi. Pazartesi gününe kadar izinli olacak kırmızı beyazlı takım çalışmalarına Alemdağ Stadında devam edecek.

Kamp programı boyunca günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor gerek fiziksel olarak gerekse de takım olma yolunda önemli mesafeler kat etti.

Çetinkaya : Kampımız faydalı geçti

Teknik Direktör Keskin Çetinkaya yaptığı açıklamada ” 8 günlük kampın sonuna geldik, bundan sonra çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. Eksiklerimizi görmemiz ve fiziksel olarak daha iyi seviyeye gelmemiz açısından Antalya kampı oldukça faydalı oldu. Takımımın son durumundan memnunum ama daha iyi olmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Başlayacak olan 2. yarı öncesi Ereğli Belediyespor ile oynayacağımız erteleme maçına çok önem veriyoruz. Alacağımız galibiyet ile 2. yarıya daha moralli başlayacağımıza inanıyorum. Zirveyi zorlayan, hırslı ve güzel futbolu öne çıkaran bir ekip olacağız. Bu kampın faydalı geçmesinde büyük emeği olan Yardımcı Antrenör Tuncer Haksal, Kaleci Antrenörü Ali Rıza Sürmeli, Malzeme Sorumlusu Emrullah Yılmaz ve Masör Ali Turp’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum ” dedi.

cekmekoy-belediyespor-alemdagspor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.