Çekmeköyspor "EMİN" ellerde

Çekmeköyspor "EMİN" ellerde

Ömerli Stadı’nda oynan karşılaşmada 14. gurupta daha önce şampiyonluğunu ilan eden Çekmeköyspor kendi saha ve seyircisinin önünde liğde idaası bulunmayan Koşuyoluspor’u son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

Ömerli Stadı’nda oynan karşılaşmada 14. gurupta daha önce şampiyonluğunu ilan eden Çekmeköyspor kendi saha ve seyircisinin önünde liğde idaası bulunmayan Koşuyoluspor’u son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etti.
İlk yarı karşılıklı ataklarla geçilirken iki takımda rakip kalede etkili pozisyonlar yakaladı. Dakikalar 15’i gösterirken Koşuyolu bir kontra topta Çekmeköy cezasahası içine indirilen topta golü buldu ve maçta 0-1 öne geçti. Golden 5 dakika sonra rakip kaleye yüklenen Çekmeköyspor’da ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf’a arakadan yapılan müdahale sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi topun başına geçen Abidin takıma beraberlik golünü getirdi. 1-1 .Golden sonrada rakip kaleye yüklenen Çekmeköyspor bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Dakikalar 30’u gösterirken sağdan Serdar’ın kestiği topa ön direkte İsmail şık bir vuruş yaptı ve Çekmeköy’ü 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda iki takım adına başka gol olmayınca devre bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda Çekmeköyspor oyunu tamamen Koşuyolu sahasına yıksa da aradığı golü bulamadı. Koşuyolu ise kaptığı toplarla ilerde hızlı adamlarını kullanarak pozisyonlara girmeye denedi. Dakikalar 70’i gösterirken Çekmeköyspor sol beki Yasin ceza sahası içerisinde rakibinden topu kayarak aldı kalkarken talihsiz şekilde eline çarpan top sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi.Penaltı vuruşunu gole çeviren Koşuyolu durumu 2-2 ye getirdi. Golden sonrada rakip kaleye yüklenen Çekmeköy kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü, fakat bu dakikalarda kaleci Rıdvan yerinde kurtarışlar ile takımını ayakta tuttu. Dakikalar 90+3 gösterirken oyuna sonradan giren Ferhat topu cezasahası içine kadar getirdiği topu içeri çıkardı dışarıdan koşu yapan Mehmet Emin topun gelişine vurdu durumu 3-2 ye getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı.Çekmeköyspor Aydın Dursun ve Özgür Arslan yönetiminde ard arda 18. Maçından da galip ayrılmayı bildi. Rakip kalelere 82 gol yollayan ekip kalesinde 14 gol gördü. Çekmeköyspor taraftar gurubu 90 dakika boyunca takımına hiç susmadan destek verdi. Maç sonunda taraftarlar ve futbolcular birlikte sevindiler.









Haber-Foto : Muammer Özenen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.