Çeliktepespor maçında 13 yıl sonra ilk olay

Çeliktepespor maçında 13 yıl sonra ilk olay

Son yazacağımı en başta yazayım; TFF İstanbul İl Temsilciliği son yıllarda kötü bir alışkanlık edindi ve Tertip Komitelerinde kimlerin görev aldığını nedense açıklamıyor.

Son yazacağımı en başta yazayım; TFF İstanbul İl Temsilciliği son yıllarda kötü bir alışkanlık edindi ve Tertip Komitelerinde kimlerin görev aldığını nedense açıklamıyor. Kulüplerin en doğal hakkı bu Kurullarda görev alanları bilmektir. Ve adı ASFK olan Amatör Kulüplerin sendikası olan Kurum da Kulüplerin bu talebi konusunda şeffaf ve duyarlı olmak zorundadır.

İstanbul Süper Amatör Ligde oynanan Çeliktepespor-Çekmeköy Belediye Alemdağspor maçının devre arasında çıkan olaylar ev sahibi takımın ceza almasına sebep olacak gibi görünüyor.

Silivri Alibey ve Barbaros takımlarının ligden ihracına karar veren Süper Amatör Lig Futbol Tertip Komitesi, 28.10.2018 tarihli Çeliktepespor-Çekmeköy Belediye Alemdağspor SAL 1.Grup maçı nedeniyle Çeliktepe takımının İl Disiplin Kuruluna sevkine karar verdi.

Konuk ekibin önde tamamladığı ilk devrenin sonunda Kağıthane takımını destekleri iddia edilen 9-10 kişi, misafir takım malzemecisini kaşından yaralamış, Çekmeköy Belediye Alemdağspor soyunma odasına girmeye yeltenmiş ve ellerinde sopalar ile konuk takıma saldırmaya kalkışmıştı.

Bu kişilerin kendi Kulüpleri ile alakası olmadığını ancak bir ikisini Çeliktepe’de daha önce gördüklerini belirten sarı-siyahlı ekibin bir yöneticisi, “Nereden geldikleri belli değil. Kim oldukları bilinmiyor. Bu 9-10 kişilik gruptan bazılarını semtte daha önce gördük. Bu maça gelme sebepleri belli değil. Yaptıklarını kimse kabul edemez. Böyle bir olayı kimse tasvip etmez. Başkanımız ve bazı yöneticilerimiz bu kişileri stattan kovalamıştır. Ancak bundan sonra emniyetten destek alarak sahamızda böyle kişilerin olmasına mani olacağız” dedi.

Yaşananlar nedeniyle üzgün olduklarını belirten sarı-siyahlı ekibin yöneticisi ayrıca, “Çekmeköy Belediye Alemdağspor’un bizimle hiçbir husumeti yok. Zaten bu takım bizim rakibimiz değil. Ceza alacak olmamız Kulübümüzün vizyonu açısından kötü. Sahamızda tam 13 yıl sonra ilk defa bir olay oldu.” ifadesini kullandı.

TFF 1. Amatör Lig Futbol Tertip Komitesi de bu hafta aldığı kararlarda, Rumeli Kavağı ile Ceylanspor ‘u saha olayları nedeniyle İl Disiplin Kuruluna sevk etti.

Murat Nazik

celiktepespor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.