Çengelköy son dakikada 3 puana uzandı 3-2

Çengelköy son dakikada 3 puana uzandı 3-2

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grubun iki iddialı takımlarından Çengelköy ile Alemdağspor'un nefes kesen mücadelesi Beylerbeyi Stadında oynandı. Karşılaşmayı son saniye golü ile evsahibi Çengelköy 3-2 kazanmasını bildi.

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grubun iki iddialı takımlarından Çengelköy ile Alemdağspor'un nefes kesen mücadelesi Beylerbeyi Stadında oynandı. Karşılaşmayı son saniye golü ile evsahibi Çengelköy 3-2 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın diğer bir önemide ilk defa amatör müsabakanın gece maçı olarak oynanmasıydı. Karşılaşmaya ilgi büyüktü, diğer amatör takımların futbolcuları yöneticileri maçlarını bitirip bu maçı izlemek üzere tribündeki yerlerini aldılar. 20.00'de başlayan mücadeleye evsahibi Çengelköyün vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda iki takımda birbirlerini tartarak geçtiler , genelde orta alan mücadelesi şeklinde giden maçın ilk tehlikeli atağı Çengelköy yakaladı, sağdan yapılan ortaya iyi yükselip vuran Anıl'ın kafa şutu direkten geri geldi. ilerleyen dakikalarda Alemdağ Ramazan ve Serkan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 35. dk. evsahibi galibiyet golünü Ali ile bularak 1-0 öne geçti. 40. dk. Alemdağ Ramazan'la mutlak bir gol kaçırdı, Ramazan'ın kafa şutu direkten geri geldİ. 42. dk. Çengelköy'lü Ali'nin kafa şutunu Türker mükemmel çıkardı. 43. dk. Alemdağ beraberliği yakaladı, Emir'in mükemmel arapasını alan Ramazan kaleci Oktay ile karşı karşıya kalıp topu Oktay'ın solundan filelere gönderince maçta 1-1 eşitlik oldu, ilk yarıda bu sonuçla geçildi. İkinci yarıya iki takımda beraberliği bozma adına ataklarını yapıyorlardı, 65 dk. Alemdağ'lı Ramazan'ın plasesini Oktay güçlükle çıkardı, 70. dk. Çengelköy'den Serkan'ın kafa şutu direkten geldi. Maçın  son dakikaları nefesleri kesti, 85. dk. Çengelköy frikik atışı kullandı, karambolde topa son dokunan Cihat topu ağlarla buluşturunca takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın uzatma dakikalarında Alemdağspor Kaptanı Serkan, kafa golü ile durumu eşitledi 2-2. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşünürken ortasahadan atılan bir topu kovalayıp kaleci Türker'in üzerinden aşırtarak golü atan Kaan takımı Çengelköy'ün maçı 3-2 kazanmasını ve lige 3 puanla başlamasını sağladı.


ÇENGELKÖY  3 - ALEMDAĞ  2

SAHA : Beylerbeyi Stadı
HAKEM : Sertan Bakan ****, Alper Uslu ****, Ogün Kamacı ***
SAHA KOMSERİ : Yahya Gülmüş
ÇENGELKÖY : Oktay****, Serkan ***, Atalay
***, Mustafa ***, Uğur ***, Günay ***, Ali ****, Serdar ***, Serkan ***, Serkan Turhan ****, Anıl ****
YEDEKLER : Tuncay
, Rıdvan, Cihat, Selçuk, Emrah, Kaan, Anıl
ALEMDAĞSPOR : Türker ****, Mehmet ***, Ufuk ***, Gökhan ***, Gökay ***, Bahri ***, Rıdvan ***, Serkan ****, Emir ****, Eren ***, Ramazan ****
YEDEKLER :  Abdullah, Volkan, Sedat, Aytekin, İlimdar, Mesut, Selge

























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.