Çengelköyspor 3 puanla başladı

Çengelköyspor 3 puanla başladı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige terfi eden iki İstanbul takımının karşılaştığı maçta Çengelköyspor, 10 kişi kalan Erokspor’u 3 dakikada bulduğu iki golle 2-1 mağlup etti ve Lige 3 puanla başladı.

 Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige terfi eden iki İstanbul takımının karşılaştığı maçta Çengelköyspor, 10 kişi kalan Erokspor’u 3 dakikada bulduğu iki golle 2-1 mağlup etti ve Lige 3 puanla başladı.


Bölgesel Amatör Lig 11.Grup maçın Kasımpaşa Erokspor, Çengelköyspor’u Eyüp Silahtarağa Parkının içindeki tesislerinde konuk etti. İlk kez bir Bölgesel Amatör Lig maçı oynanan sahada 300 kişilik tribünler iki takım taraftarları tarafından doldurulurken, Çengelköyspor’un öne geçtiği anlarda çok ufak çapta tartışmalar da yaşandı.

Mert Büyükgiray, Yusuf Şahan Süslü ve Korkut Hekim Hakem triosunun görev yaptığı maça ev sahibi sarı-yeşilliler iyi başladılar ve 5.dakikada Ali Yavuz Akkaya ile kazandıkları gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.  17.dakikada Çengelköyspor atağından Ali Emre Erhal’ın şutu direğe çarparak dışarı gitti.

36.dakikada Erokspor Melis Volkan Ersucan ile soldan çok etkili geldi. İçeri çevirdiği topta Çengelköyspor savunmacısı Naci Bayraktaroğlu, Eroksporlu Burak Hüseyin Erin’i düşürünce Hakem Mert Büyükgiray penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Uğur Çolak ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

45.dakikada Çengelköysporlu Günay Baran Zirek’in ceza alanı dışından mükemmel şutunu Erokspor kalecisi Serkan Karagöz aynı güzellikte kornere çeldi ve ev sahibi ekip ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

53.dakikada Çengelköyspor atağından ceza alanına içinde topa eliyle temas eden Ekrem Aksoy’un sebep olduğu penaltıyı Uğur Arda kullandı. Ancak tecrübeli futbolcu topa vururken ayağını burktu ve topu dışarı attı. Bu pozisyonda sakatlanan Uğur Arda oyundan çıkartıldı.

54.dakikada oyuna giren Çengelköyspor’un Leventspor’dan transferi Erdem Yılmaz ile Erokspor’un Leventspor’dan transfer ettiği kaleci Serkan arasındaki kavgayı Hakemler ve futbolcular güçlükle önlerken, 58.dakikada Çengelköysporlu Ümit Dereci’nin ortasına iyi bir zamanlama yapan Erokspor’dan transfer edilen Çengelköyspor’un genç stoperi Naci Bayraktaroğlu maçta eşitliği sağladı.

60.dakikada ise Erdem Yılmaz’ın ortasında defansın arasından topa vuran Şenol Yıldırım Üsküdar ekibini 2-1 öne geçirdi.

70.dakikada maçtaki ikinci sarı kartını gören Eroksporlu Ramazan Doruk oyundan ihraç edilince ev sahibi ekip sahada 10 kişi kaldı.

Maçta kalan dakikalarda iki takımın çabası skoru değiştirmedi ve Çengelköyspor, Silahtarağa Parkından piknik yapanların yoğun mangal dumanı altında oynanan maçı 2-1 kazanarak Bölgesel Amatör Lige iyi bir başlangıç yaptı.

STAT: Erokspor Tesisleri
HAKEMLER: Mert Büyükgiray, Yusuf Şahan Süslü, Korkut Hekim
SAHA KOMİSERİ: Rahim Şengül
EROKSPOR: Serkan, Ramazan, Yasin, Halil İbrahim (Mücahit), Barış, Emirhan, Uğur (Burak), Ekrem, Ali Yavuz, Burak Hüseyin, Melis Volkan (Fatih)
TEKNİK SORUMLU: Neşet Yolcu
ÇENGELKÖYSPOR: Volkan, Erkan (Rıdvan), Ümit, Naci, Musa, Ali Emre, Günay Baran, Şenol, Fırat (Zeki), Uğur (Erdem), Cihat
TEKNİK SORUMLU: Osman Yıldırım
SARI KART: Ekrem, Ali Yavuz / Naci, Günay Baran
KIRMIZI KART: Ramazan Doruk (Erokspor)
GOLLER: Uğur / Naci, Şenol

























Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.