Çengelköyspor ilk yarıda neticeye gitti 2-0

Çengelköyspor ilk yarıda neticeye gitti 2-0

Süper Amatör Klasman Grubu 4.hafta'nın mücadelesinde Çengelköyspor ilk yarının 17.dakikasında Erkut Öztürk, 32.dakikasında Onur Atila ile bulduğu gollerle, Lider Tunaspor'u 2-0 mağlup ederek, Lig'in zirvesine adeta darbe yaptı.

 Süper Amatör Klasman Grubu 4.hafta'nın mücadelesinde Çengelköyspor ilk yarının 17.dakikasında Erkut Öztürk, 32.dakikasında Onur Atila ile bulduğu gollerle, Lider Tunaspor'u 2-0 mağlup ederek, Lig'in zirvesine adeta darbe yaptı.

Karşılaşmaya her iki Takımda kontrollü başladı. 8.dakika'da ceza sahasının içine Furkan Haydaroğlu'nun gönderdiği mükemmel pası Eren Ziya kontrol edemeyince top Çengelköy Kalecisi Mesut Güneş'in ellerinde kaldı. Maçın 17.dakikasında ara pasına hareketlenen Erkut Öztürk, Tunaspor Kalecisi Selçuk Özkurt'un yanından topu ağlara yollayarak Çengelköyspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. 30.dakika'da serbest vuruştan gelen topu ceza sahası içinde en son dokunan İsim Murat Çakal topu aut'a atarken Çengelköyspor'u da mutlak bir golden etti. Maçın 32.dakikasında sol taraftan Atalay Demirbağ'ın kullandığı serbest vuruşu,ceza sahası içinde çok iyi takip eden Onur Atila kafayla Çengelköyspor'u 2-0 öne geçiren golü attı. Bu dakika'dan sonra Lider Tunaspor biraz kıpırdar gibi oldu. 35.dakika'da Rıfat Can'ın ara pasına hareketlenen Eren Ziya çaprazdan yaptığı zayıf vuruş Kaleci Mesut Güneş'te kaldı. Maçın en tahlisiz pozisyonu 44.dakika'da yaşandı. Ceza sahası içinde Tunaspor'un savunma oyuncusu Berkay Çakır, Kaleci Mesut Güneş'le girdiği ikili mücadelede,ayağına aldığı darbe ile ciddi şekilde sakatlanarak Hastaneye kaldırıldı. İlk yarı Çengelköyspor'un 2-0 üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarı Tunaspor bir kaç cılız atak girişiminde bulunsa da,oyunu kendi yarı sahasında kabul eden ve kontrollü savunma yaparak, rakibine kontra ataklarla cevap veren Çengelköyspor,ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

SAHA : Vefa Stadı
HAKEMLER : Çağdaş Altay,Çağdaş Geçgel,Ferdi Karadoruk,/Onur Çakır
SAHA KOMSERLERİ : Alaatin Sayın,Engin Uyar,
ÇENGELKÖYSPOR : 2
Mesut,Soner,Atalay,Rıdvan,Mustafa,Emran,Murat,(Baran 65dk),Serdar,Onur,(Cihat 46dk),Fırat,(Emre 76dk),Erkut,
TEKNİK DİREKTÖR : Aydın Başaran
BAYRAMPAŞA TUNASPOR : 0
Selçuk,Berkay,(Cihan 46dk),Arif,Aykut,Orhan,Ahmet,(Berkan 82dk),Emin,Eren Ziya,Rıfat Can,Furkan,Gökhan,(Semih Şahin 71dk),
TEKNİK DİREKTÖR : Ata Haluk Yalın
SARI KARTLAR : Rıfat Can 29dk,Fırat 58dk,Rıdvan 71dk,
GOLLER : Erkut Öztürk 17dk,Onur Atila 32dk,















Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.