Çengelköyspor moral buldu

Çengelköyspor moral buldu

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 17.hafta maçında lig sonuncusu Keşan Anafartalar’ı konuk eden Çengelköyspor A.Ş., rakibini 3-0 mağlup ederek iki maç sonra galibiyetle tanıştı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 17.hafta maçında lig sonuncusu Keşan Anafartalar’ı konuk eden Çengelköyspor A.Ş., rakibini 3-0 mağlup ederek iki maç sonra galibiyetle tanıştı.

Üsküdar temsilcisine 3 puanı getiren goller 4 ve 67.dakikalarda Eren Üntürk ve 76.dakikada Alper Okutan’dan geldi. Boğaz ekibi bu galibiyetle puanını 30 yaparken, Keşan Anafartalar 4 puanda kaldı.

Gol erken geldi
Beylerbeyi 75. Yıl Stadında oynanan maçı az sayıda taraftar takip ederken ev sahibi ekip maça golle başladı. 4.dakikada gelişen Çengelköyspor A.Ş. atağında Keşan Anafartalar kalecisi Ömer’in sektirdiği topu iyi takip eden Fırat Işık’ın boş pozisyondaki Eren’e çıkarttığı topta golcü oyuncu topu boş kaleye gönderdi ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.
 
Keşan Anafartalar iyi mücadele etti
Golden sonra Çengelköyspor’un daha rahat bir oyun sergileyeceği düşünülüyordu ancak Edirne temsilcisi ilk yarının kalan dakikalarında rakibiyle başa baş bir mücadele sergiledi ve 45 dakika maçın başında atılan golle 1-0 sonuçlandı.
 
İkinci gol geldi ve Anafartalar’ın direnci düştü
Maçın ikinci yarısında Çengelköyspor’un tecrübeli oyuncuları orta sahada üstünlüğü sağladı ancak genç ve çok koşan Keşan Anafartalar oyun disiplininden kopmadı. Alper, Fırat ve Ali Emre gibi üst düzey oyunculara sahip olan Üsküdar ekibi, girdiği gol pozisyonlarından sonuç alamazken 67.dakikada fark ikiye çıktı. Bu dakikada orta sahadaki bir pozisyonda top Çengelköysporlu Ali Emre’nin açık olan eline çaptı ancak Bayan Hakem Betül Baykan oyunu devam ettirdi. Ali Emre’nin mükemmel ara pasında kaleyi soldan gören Eren Üntürk düzgün bir şutla takımını 2-0 öne geçirirken, bu gole konuk ekibin oyuncuları uzun süre itiraz ettiler. Bu golden sonra Edirne temsilcisi oyundan düştü.
 
Alper’den mükemmel gol
Maçın 76.dakikasında orta sahada topla buluşan Çengelköysporlu Alper Okutan topu biraz sürdürten sonra yaklaşık 30 metreden mükemmel bir şutla maçın skorunu ilan etti: 3-0.
 
Çengelköyspor 10 kişi bitirdi
Maçın 72.dakikasında Fırat’ın yerine oyuna giren Çengelköysporlu Zeki Yıldıray, 85.dakikada bir pozisyonda Keşan Anafartalar kalecisi Ömer’i geçti ancak bileğini burkunca sakatlandı. Bu pozisyonun ardından Yıldırak oyuna devam edemedi. 3 oyuncu değişikliğini tamamlayan ev sahibi ekip maçı 10 kişi tamamlarken, Anafartalar kalecisi Ömer de sakatlandı ve yerine Mete oyuna girdi.
 
Masör cezalı olunca...
Dostça başlayan ve centilmence geçen karşılaşmada ilginç bir olay yaşandı ve konuk ekibin de masörü daha önceki maçta aldığı cezadan dolayı sahaya giremeyince sakatlanan Anafartalı oyunculara Çengelköyspor Kulüp Doktoru yardımcı oldu.
 
STAT: Beylerbeyi 75. Yıl
HAKEMLER: Betül Baykan, Sevda Çayan, Fatih Yeğni
SAHA KOMİSERİ: Mustafa Uyar
ÇENGELKÖYSPOR A.Ş: Volkan, Mahmut Rıdvan, Musa, Naci, Ali Emre, Erdem (dk 64 Ozan), Fırat (dk 72 Zeki Yıldıray), Ümit, Eren, Alper, Şenol (dk 78 Selçuk)
YEDEKLER: Oktay, Günay Baran
TEKNİK SORUMLU: Osman Yıldırım
KEŞAN ANAFARTALAR: Ömer (dk 85 Mete), Oğulcan Enes, Mehmet, Emre Can (dk 74 Vural), Hakan, Serdar, Çağrı (dk 82 Hüseyin Gürkan), Tugay, Esat, Mesut, Ömer Faruk
TEKNİK SORUMLU: Serkan Bayraktar
SARI KARTLAR: Esat (dk 67), Oğulcan Enes (dk 70), Emre Can (dk 71) Keşan Anafartalar
GOLLER: Eren Üntürk (dk 4 ve 67), Alper Okutan (dk 76)
 
cengelkoyspor1.jpganafartalarspor-001.jpgcengelkoyspor2.jpgcengelkoyspor3.jpgcengelkoyspor4.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.