Çengelköyspor yoluna devam ediyor

Çengelköyspor yoluna devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup maçında Anafartalar ile Keşan’da karşı karşıya gelen Çengelköyspor rakibini 4-1 mağlup ederek ligdeki 3.maçını da kazanmayı başardı.

 Bölgesel Amatör Lig 11.Grup maçında Anafartalar ile Keşan’da karşı karşıya gelen Çengelköyspor rakibini 4-1 mağlup ederek ligdeki 3.maçını da kazanmayı başardı.


Keşan Atatürk Stadında oynanan karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesi Hakemlerinden Neslihan Muratdağı yönetirken, Bayan Hakemin Yardımcılıklarını aynı ilden Berkay Daban ve Mert Baykal yaptılar.

Karşılaşmayı çok sayıda Anafartalar taraftarı izlerken, İstanbul’dan gelen Çengelköyspor taraftarı da takımlarına 20 yıl sonraki ilk deplasman maçında destek verdiler.

Karşılaşmanın 13.dakikasında Cihat’ın pasıyla topla buluşan savunma oyuncusu Naci Bayraktaroğlu takımını 1-0 öne geçirdi. 32.dakikada Fırat Işık’ın direkten dönen topunun tamamlayan Naci Bayraktaroğlu farkı ikiye çıkarttı.

35.dakikada ani gelişen Anafartalar atağında sağ taraftan yapılan ortaya güzel bir vuruş yapan Mustafa Davran hem farkı bire indirdi hem de Anafartalar’ın bu sezonki ilk golüne imza attı. Golden sonra ev sahibi ekibin baskısı vardı fakat ilk 45 dakika 2-1 konuk ekibin üstünlüğünü ile sona erdi.

İkinci yarıya Çengelköyspor çok baskılı başladı ve 50.dakikada Fırat Işık’ın golüyle farkı yeniden ikiye çıkarttı. Bu golden sonra Keşan ekibinin oyundan koptuğu ve direncinin düştüğü görüldü. 3.golden sonra çok rahat bir oyun sergileyen Çengelköyspor, 70.dakikada yine Fırat Işık’ın ayağından bulduğu golle müsabakayı 4-1 kazanarak 3.maçta puanını 9 yaptı. Anafartalarspor 2 puanda kaldı.

 

STAT: Keşan Atatürk
HAKEMLER: Neslihan Muratdağı, Berkay Daban, Mert Baykal
ANAFARTALARSPOR: Serkan, Burak, Oğulcan Enes, Feyzullah, Mehmet, Esat, Mustafa Davran, Servet (dk 76 Mesut), Aydın (dk 62 Erkan), Kutsal, Hakkı (dk 62 Sergen)
YEDEKLER: Mustafa Tokdemir, Hasan, Hamdi, Çağrı
TEKNİK SORUMLU: Serkan Bayraktar
ÇENGELKÖYSPOR: Volkan, Erkan, Ümit, Naci, Musa (dk 85 Mahmut Rıdvan), Ali Emre, Günay Baran, Şenol, Erdem (dk 62 Sezer), Fırat, Cihat (dk 80 Uğur)
YEDEKLER: Oktay, Ömercan, Selçuk, Furkan Samet
TEKNİK SORUMLU: Osman Yıldırım
SARI KARTLAR: Esat, Mehmet (Anafartalar)
GOLLER: Mustafa Davran / Naci Bayraktaroğlu (2), Fırat Işık (2)























Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.