Çıksalınspor deplasmanda kayıp

Çıksalınspor deplasmanda kayıp

Spor 3.Lig 2.Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Çıksalınspor deplasmanda Play-off için mücadele veren Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı.

 Spor 3.Lig 2.Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Çıksalınspor deplasmanda Play-off için mücadele veren Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. 

2 renktaş takımı karşı karşıya getiren mücadelede,  Kocaeli’nin sarı-yeşilli takımı 3-1′lik skorla 3 puana ulaşan taraf oldu.

Darıca İlçe  Stad’ında oynanan ve Kayseri Bölgesinde Mehmet Gökhan Düz, Fahri Aksoy, Hicabi Pür Hakem triosunun yönettiği maçta Darıca Gençlerbirliğinin golleri 48.Dakikada Gökhan Erdöl, 74.Dakikada Burak Sürmeli, 90+4. Dakikada penaltıdan Halil İbrahim Yüksel’den gelirken, konuk ekip Çıksalınspor’un tek golü ise Darıca Gençlerbirliği oyuncusu Müslüm Aydoğan 85.Dakikada kendi kalesine gönderdi.1-3.

Çıksalınspor oyunun ilk 45 dakikasında rakibine çok iyi baskı yaparak boş alan bırakmadı. Kontra ataklarla ve özellikle defans arkasına atılan paslarla Hakan Olkan ve Okan Bebek ile rakip kalede etkili oldu. İlk devreye takımlar soyunma odasına gol sevinci yaşayamadan gitti. 0-0.

İkinci yarıya da golle başlayan Darıca Gençlerbirliği 48.Dakikada Gökhan Erdöl’un  ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. 70.dakikada Çıksalınspor ceza alanı içinde Fuat Ateş’in eline çarpan topa Hakem Mehmet Gökhan Düz penaltı noktası gösterdi. Fatih İbrahim Dilek’in kullandığı penaltı atışında kaleci Hasan gole izin vermedi.

74.Dakikada Çıksalınspor Serhan ile atağa çıkarken topu kaptırınca kaleci Hasan’in önde olduğunu gören Burak Sürmeli ceza sahası dışında aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. 85.Dakikada Bülent’in altıpas içine yaptığı ortada Darıca Gençlerbirliği oyuncusu Müslüm ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 2-1.

Müsabakanın son dakikalarında baskıları arttıran İstanbul ekibi Çıksalınspor beraberlik golünü bulayım derken kalesinde 3.golü gördü. Sol bek Rıdvan’in topu uzaklaştırmak isterken ayağı kayınca topu kapan Yusuf Atay kaleci Hasan’in müdalesi ile yerde kalınca Mehmet Gökhan Düz beyaz noktayı göstererek kaleci Hasan’ı oyundan ihraç etti. 3 oyuncu değiştirme hakkı dolduğu için yedek kaleci kaleye geçemeyen Çıksalınspor da forvet oyuncusu Onur Aydın penaltı’da eldivenleri giyerek kaleye geçerek Halil İbrahim Yüksel’in kullandığı penaltıda gole engel olmadı.3-1. Büyük önem taşıyan mücadele 3-1 Darıca Gençlerbirliği üstünlüğü ile sonuçlandı.

STAT : Darıca İlçe 
HAKEMLER : Mehmet Gökhan Düz, Fahri Aksoy, Hicabi Pür (Kayseri) 
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ : Ersin, Hüseyin, Müslüm, İbrahim Fatih (78.Dk.Tuncay), Gökhan (87.Dk. Zeyyat), Yusuf, Burak, Hakan (46.Dk. Ahmet), Ferhat, Halil İbrahim, Başaran 
TEKNİK DİREKTÖR : Tunahan Akdoğan 
ÇIKSALINSPOR : Hasan, Okan Bebek, Rıdvan, Fuat, Fatih (65.Dk Sergen), Okan Karabıyık (70.Dk. Onur), 
Serhan, Burçak, Soner (80.Dk.Mehmet Can) , Hakan, Bülent 
TEKNİK DİREKTÖR : Hasan Vezir 
SARI KARTLAR: 27.Dk. Halil İbrahim, 25.Dk. Başaran/ 19.Dk. Hakan, 39.Dk.Soner, 44.Dk.Burçak, 
68.Dk.Fuat, 88.Dk. Hasan 
KIRMIZI KART: 90+4. Dk. Hasan (Çıksalınspor) 
GOLLER : 48.Dk. Gökhan, 74.Dk. Burak, 90+4.Dk. Halil İbrahim / Dk.85. Müslüm (kendi kalesine)













Haber-Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.