Çıksalınspor işi zora soktu

Çıksalınspor işi zora soktu

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Çıksalınspor kendi evinde konuk ettiği Balçova Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak ligde kalma yolunda çok önemli 2 puanı evinde bıraktı.

 Spor Toto 3.Lig 2.Grupta küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Çıksalınspor kendi evinde konuk ettiği Balçova Belediyespor  ile 1-1 berabere kalarak ligde kalma yolunda çok önemli 2 puanı evinde bıraktı.

İki takımın da şiddetle puana ihtiyacı olduğu maç Vefa Stadı’nda oynandı. Rakibi Balçova Belediye ile arasındaki puan farkını kapatıp ligde sıralamada üstüne çıkmak isteyen Çıksalınspor, taraftarının da desteği ile Balçova Belediyespor kalesinde etkili olmaya ve gol aramaya başladı.

9.Dakikada Serhan'in pasında Balçova ceza sahası çizgisinin sol çaprazından Hakan Olkan'un şutunda top kaleci Mustafa'nin uzanamayacağı köşeden ağlarla buluştu. 1-0. Ev sahibi gol sevincini doyasıya yaşayamadan golü kalesinde gördü. Konuk takım  Balçova Belediyespor'da Oğuzhan Öztürk, Mehmet Bezircioğlu'nun müdalesi ile yerde kalınca maçın Antalya Bölgesl Hakemi Burak Şeker tereddüt etmeden düdüğünü çalarak beyaz noktayı gösterdi. İzmir ekibinde topun başına geçen Selçuk Yıldırım kaleci Hasan'ı mağlup ederek maça denge getirdi.1-1. Balçova Belediyespor önce Oğuzhan sonrada Seyfettin ile etkili pozisyonlar buldu ancak kaleci Hasan gole izin vermedi. Çıksalınspor ilk devreyi önde kapatmak için Balçova kalesinde baskısını arttırdı. Özellikle Mehmet Can, Okan Bebek, Hakan Olkan, Mehmet Bezircioğlu ile girdiği gol pozisyonlarında Balçova savunması ve kalecisi Mustafa olası gole izin vermedi. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

Çıksalınspor ikinci yarıda özellikle sol kanattan Okan Bebek ve sağ kanattan Hakan Olkan ile Balçova ceza alanı içinde karambol yarattı ancak kaleci Mustafa’yı ve direği geçemedi. Bu dakikadan sonra maçın Hakemi Burak Şeker birçok pozisyonda konuk takım oyuncularının rakibe temaslı yapılan faullerinde oyununu devam ettirerek sertliklere göz yumdu. Ev sahibi Çıksalınspor ilerleyen dakiklarda da ataklarını giderek arttırarak galibiyet golünü aramaya devam etti. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Çıksalınspor bu beraberlikle 31 puanla 16.sırada yer alarak ligin bitime 4 hafta kala  lige kalma umutları son haftaya kaldı.

30.Hafta sonunda oluşan puan durumu 68 Yeni Aksaray 36, Sakarya A.Ş. 33, Balçova Belediye 33, Çıksalınspor 31 oldu. Haftaya Çıksalınspor şampiyonluk mücadelesi veren Batman Petrol deplasmanda karşılaşacak.

STAT : Vefa 
HAKEMLER : Burak Şeker, Yakup Yılmaz, Emin Barlas / Niyazi Tokcan (Antalya Bölgesi) 
ÇIKSALINSPOR : Hasan, Okan Bebek, Fuat, Semih (89.Dk.Soner),Okan Karabıyık (82.Dk.Abdülsamet), 
Ali Emre, Serhan, Mehmet Can, Mehmet Bezircioğlu, Hakan Olkan, Bülent (80.Dk.Harun) 
TEKNİK DİREKTÖR : Hasan Vezir 
BALÇOVA BELEDİYESPOR : Mustafa, Veysel (54.Dk.Mehmet Ersavaş), Şükrü, Tuğrul, Bakan, Mehmet Bozcan, Hakan, Selçuk, Seyfettin (76.Dk. Güney) , Oğuzhan (82.Dk.Erdem), Adem
TEKNİK DİREKTÖR : Vedat Akbuğday
SARI KARTLAR : 69.Dk. Okan Karabıyık, 84.Dk. Mehmet Bezircioğlu / 65.Dk Mehmet Ersavaş, 72.Dk.Seyfettin  
GOLLER : 9.Dk.Hakan Olkan / 12.Dk. Selçuk (Penaltı)














Haber-Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.