Çubukluspor Şifa'yı buldu

Çubukluspor Şifa'yı buldu

İstanbul 1. Amatör Ligi 16. grubun derbi mücadelesinde zirveyi paylaşan yenilgisiz iki takım Tuzla Şifaspor ile Çubukluspor, Tuzla Belediye Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu mücadeleyi 3-2 kazanan misafir ekip Çubukluspor puan farkını açarak liderliğ

İstanbul 1. Amatör Ligi 16. grubun derbi mücadelesinde zirveyi paylaşan yenilgisiz iki takım Tuzla Şifaspor ile Çubukluspor, Tuzla Belediye Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu mücadeleyi 3-2 kazanan misafir ekip Çubukluspor puan farkını açarak liderliğini sürdürdü.


Onur Çakır, Ahmet Melih Karadeniz ve Enes Duman hakem triosunun yönettiği grubun en önemli mücadelesine hızlı başlayan ev sahibi Tuzla Şifaspor 5.dakikada Serdar Danyıldız'ın golü ile 1-0 öne geçti. Yediği golün etkisi ile oyunda beraberliği sağlamak isteyen lider Çubukluspor yakaladığı pozisyonlarda başarılı olamadı. 40.dakikada kazandığı frikik atışını Soner'le filelere yollayan Beykoz temsilcisi skoru 1-1 yaparak ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Çubukluspor olurken golü bulan ev sahibi Tuzla Şifaspor oldu, Orhan Us attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Maçı bırakmayan Çubukluspor 70.dakikada Göktuğ'un ceza sahası içinde düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı. Topun başına Eren Sarıkaya geçti ve kaleciyle topu ayrı ayrı köşelere gönderince Çubukluspor durumu 2-2 yaptı. Bu golle Tuzla Şifa bu golden sonra dağılmaya ve oyun disiplininden kopmaya başladı. Dakikalar 80'i gösterdiğınde sahneye Murat Ulu çıktı ve muhteşem bir kafa golü atarak Çubukluspor'U 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Kalan sürede başka gol olmazken Çubukluspor liderlik koltuğunda tek başına emim adımlarla yürümeye başladı.



Haber-Foto : Kemal Gölçiçek





















Haber-Foto : Kemal Gölçiçek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.