Daha önce açıkladığı gibi 2023-24 formalarımız da beş yıldızlı olacak

Daha önce açıkladığı gibi 2023-24 formalarımız da beş yıldızlı olacak

Formalarımız tüm dünyada satılacak ve beş yıldız olacak. Bu dönemi formalarımızda kullanamamamızın sebebi ise forma siparişlerinin çok uzun zaman önce, hatta 1,5 yıl öncesinden verilmiş olmasıdır.

Formalarımız tüm dünyada satılacak ve beş yıldız olacak. Bu dönemi formalarımızda kullanamamamızın sebebi ise forma siparişlerinin çok uzun zaman önce, hatta 1,5 yıl öncesinden verilmiş olmasıdır. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay kulübün resmi sitesinden açıklama yaptı Çalımbay, ilk olarak 26 Kasım - 10 Kasım tarihleri ​​arasında Antalya'da kaldıklarını değerlendirdi ve kamp süreçlerinin iyi geçtiğini söyledi. Çalımbay, "Dostluk maçlarında hepimiz eksiklerimizi arkadaşlarımıza gösterdik. Çok güzel maçlar oynadık. 3 maçı galibiyetle tamamladık. Bu maçlarda oynamayan bütün arkadaşlarımıza karşı oynadık."

"Hedefimiz kupa kazanmak"

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında karşılaşacakları Esenler Erokspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu ve kendileriyle daha önce görüştüklerini limanbet söyleyen Çalımbay, "Ona karşı da çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Daha önce, bu kez Avrupa şampiyonlukları ile müsabakalarını birleştireceğiz, olabildiğince çok Türkiye kupası ve şampiyonası düzenleyeceğiz, tek hedefimiz geçen seferki gibi yine kupalar kazanmak."

Kalimbai, Dünya Kupası'nın ardından Çin Süper Ligi'nin kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, "Ne durumda olduğumuzu biliyoruz. Geçen sene de benzer bir durum yaşadık. Sonra büyük bir dönüm noktası yaşadık ve lig Süper'de bitti. Sene hem lig limanbet giriş maçlarını hem de Avrupa maçlarını oynayacağız.Mart ayına kadar Avrupa'da oynamayacağız. Mart yarışmamız finalimiz olacak. Sadece Avrupa'yı düşünürsek ligde iyi işler yapmalıyız. Oynayacağımız maçların evimizde ya da deplasmanda olması önemli değildi. Herkesten puan almak zorundayız. Arkadaşlarımızla sürekli çalışıyoruz ama lige de hatırlatıyoruz. Ligin ilk yarısında kazanacağımız çok maç vardı. Bazı maçları istediğimiz gibi bitiremedik. Herkesin ne dediği önemli değil. Şampiyonlukla Avrupa'yı bağdaştırmak kolay değil, iki tarafta da oynamak için mücadele ettik. Avrupa'da daha rahat ve güvenle oynayabilmek için ligde başarılı olmalıydık. Bu nedenle çok zor takımlara karşı oynayacağız. Ben takımıma inanıyorum. İnşallah ikinci yarıya farklı başlarız. dedi. Kupada sürpriz sonuçlar var. Kimin kazanacağı belli değil. Fransa son Dünya Kupası'nda oynadığı gibi mücadele etti ve iyi bir yer kapmak için hiçbir şeyini boşa harcamadı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.