Damlaspor Evinde Galip

Damlaspor Evinde Galip

Süper Amatör Lig 3. Grup takımlarından Damlaspor ile Kağıthanespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gülen taraf ev sahibi Damlaspor oldu.

Zeytinburnu Hasan Doğan stadında oldukça sıcak bir havada sahaya çıkan iki takımda mücadeleye pas kayıpları ile başladı. Kendini hızla toparlayan Damlaspor, sağ kanattan geliştirdiği ataklar ile rakip savunmayı zorladı. Özellikle, hızıyla göze çarpan Berke’yi durdurmaya çalışan Kağıthane stoperi Canberk sarı kart gördü.

Sağ taraftan Hacı’nın enfes ortasına arkadan gelerek kafa vuran Burak takımını 1-0 öne geçirdi. Kağıthanespor bu golden dakikalar sonra sol taraftan serbest vuruş kazandı ve ceza sahasına atılan topu arka direkte tamamlayan Doğan, skora eşitlik getirdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Kağıthanespor, orta sahada güzel paslarla Damlaspor defansında açıklar aradı. Art arda gelişen Kağıthanespor ataklarını başarılı oyunu ile karşılayan kaleci Barış gol izni vermedi.

Oyuncu değişiklikleri ile kan tazeleyen Damlaspor, sonradan oyuna giren Mustafa’nın 23 metreden yaptığı nefis vuruş ile tekrar öne geçti. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da izlediği maç Damlaspor’un 2-1 üstünlüğü ile bitti. Hakemler Kadir Sevim, Rıza Çağatay Yüceant ve Agah Kaan Kuloğlu başarılı kararları  ile seyircilerden alkış aldı. Kazanılan 3 puan ile Damlaspor, Kağıthanespor’un önüne geçti.

 














Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da maçı izleyenler arasındaydı.



Haber ve Fotoğraf: Şahin Uzunşimşek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.