Derbide gülen taraf Sarıgazispor oldu

Derbide gülen taraf Sarıgazispor oldu

İstanbul U13 Ligi 43.Grubta zirve mücadelesi veren iki takım Sancaktepe Ziganaspor ile Sarıgazispor karşılaşması Sarıgazi Stadında oynandı. Çekişmeli geçen Sancaktepe derbisini son dakika golü ile 3-2 kazanan Sarıgazispor, Şampiyonluk yolunda avantajlı du

İstanbul U13 Ligi 43.Grubta zirve mücadelesi veren iki takım Sancaktepe Ziganaspor ile Sarıgazispor karşılaşması Sarıgazi Stadında oynandı. Çekişmeli geçen Sancaktepe derbisini son dakika golü ile 3-2 kazanan Sarıgazispor, Şampiyonluk yolunda avantajlı durumu geçti.

Sinan Karakaş'ın yönettiği mücadeleye hızlı başlayan takımlar yoğun yağış altında oynadıkları göze hoş gelen futbollarıyla izleyenlerin takdirini aldılar. İlk yarıda daha iyi bir futbol sergileyen Sarıgazispor, 18.dakikada Hasan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ataklarını kesmeyen Sarıgazispor 24.dakikada Bilal'in attığı gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarıya fakı kapamak isteyen Sancaktepe Ziganaspor etkili başladı, yaptığı ataklarla Sarıgazispor kalesinde pozisyon arayan Bordo Mavililer 40.dakikada Koray'ın golü ile farkı bire indirdi. Beraberlik golü için baskılarını sürdüren Ziganaspor, 44.dakikada Koray'la skoru 2-2 yaptı. Bu dakikadan sonra iki takımda galibiyet golü için ataklarını sıklaştırdılar. Ziganaspor yakaladığı net pozisyonlarda Sarıgazispor defansı başarı ile müdafa yaparak önledi. Maçın son dakikasında Sarıgazispor'un başarılı futbolcusu Ramazan'ın ceza sahası dışından çektiği sert şut önce direğe daha sonra kaleci Emirhan'a çarparak filelere gidince, mücadeleyi 3-2 kazanan taraf Sarıgazispor oldu. Bu önemli galibiyetle Şampiyonluk yolunda rakibini geride bırakan Sarıgazispor önemli bir avantajıda eline geçirmiş oldu.




















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.