Dikilitaş Emre ile güzel.

Dikilitaş Emre ile güzel.

U-13 Ligi 11. Grupta Şampiyonluk adaylarından Dikilitaşspor, Beşiktaş Bld.Fulya Tesislerinde alt sıraladaki zayıf rakibi Muradiyespor'u misafir etti. Dikilitaşspor'dan Emre'nin 5 gol atıp yıldızlaştığı mücadeleyi evsahibi ekip 6-0 kazandı.

Dikilitaş oyuna hızlı başladı 3. dk.  Doğukan'ın yerden güzel pasına aynı güzellikte Emre Ayyıldız ayak içi vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu 1- 0 . Dikilitaş ataklarını sıklaştırmaya başladı, 18. dk. Samet havadan attığı şık pasla Emre'yi topla bulluşturdu Emre hızlı deparıyla kalecin üstünden topu aşırtarak ağlarla buluşturdu maçı 2-0 yaptı. Dakikalar 25'i gösterdiğinde Samet orta sahadan aldığı topla ceza sahasına girip topu Emre ile buluşturdu Emre rakibini geçerek topu sert bir şutla ağlara gönderdi ve durumu 3-0 yaptı. 28. dk. Affan sağ kanattan hızlıca rakiplerini geçti ve yerden pasıyla topu ön direğe gönderdi Emre bu fırsatıda kaçırmadı ve ilk yarının skorunu tayin etti 4-0.
İkinci yarı Dikilitaş güzel oyununu devam ettirdi ve bu güzel oyununun karşılığında Affan'ın şutunu Muradiye kalecisi Dursun çeldi ve dönen topa Emre net bir vuruşla takımının ve kendisinin 5. golünü kaydetti 42.dk. Dikilitaşın atakları hız kesmeden devam etti, dakikalar 50'yi gösterdiği zaman ceza sahasının içine yapılan ortaya son dokunan Affan topu ağlarla buluşturdu ve maç 6-0 sonuçlandı.











DİKİLİTAŞ  6  -  MURADİYE  0

STAD :
 Beşiktaş Bld. Fulya Tesisleri
SAHA KOMSERİ : Mehmet Çelikbaş
HAKEMLER : Oktay Önge ****
DİKİLİTAŞ : Gökay ****, Berkay ***, Talha ***, Enes ***, Hamza ***, Doğukan ***, Affan ****, Ali ***, Emre ****, Samet ***, Çağatay ****
YEDEKLER : Halil, Berkay, İdris, Talha,Engin, İsa
MURADİYE : Dursun ***, Kadir **, Emre ***, Burak **, Akseh ***, Furkan **, Sefa ***, Kerem **, Yusuf ***, Ersin **, Yunus **
YEDEKLER : Kamil, Onur, Yasin, Samet

GOLLER : Dk.3-18-25-28-42 Emre, Dk.50 Affan , (Dikilitaş)




                 Maçta 5 gol atma başarısı gösteren genç yetenek Emre Ayyıldız.



Yardımlarından Dolayı Saha Komserimiz Sayın Mehmet Çeliklbaş'a Teşekkür Ederiz..



Haber-Foto : Murat Nazik


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.