Dikilitaş Son Dakikada 3 Puanı aldı..

Dikilitaş Son Dakikada 3 Puanı aldı..

U-13 Ligi 11. Grub ta Şampiyonluğun En Güçlü Takımlarından Lider Dikilitaşspor Beşiktaş Bld. Çilekli Tesislerinde Yıldızsporun Misafiri Oldu. Oldukça Çekişmeli Geçen Maçı Son Dakika Golü İle Kazanan Dikilitaşspor 3 Puanın Sahibi Oldu..

Maça her iki takımda kazanma arzusu ile çok hızlı başladı. Yıldızspor etkili geldiği dakikalarda golü  buldu. 1-0 . Golü yiyen Dikilitaşspor sağlı sollu ataklarla Yıldızspor defansını rahatsız etmeye başladı. Ceza sahasında bir pozisyonda mücadelenin hakemi Aşkın Şahin terettütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Affan topu auta atarak taraftarını ve kulübesini üzdü. İlk yarıda Yıldısporun 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya Dikilitaşspor rüzgarında etkisiyle Yıldızsporun üstüne gitmeye başladı. Bu ataklar sonucunda Dikilitaş Çağatay ın ayağından bulduğu gol ile 1-1 lik eşitliği yakaladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın son dakikalarıda Dikilitaşın baskısı ile geçiliyordu, maç beraberlikle sonuçlanacak derken uzatma dakikalarında Dikilitaş kullandığı korner atışında galibiyet golünü attı. Arka direkte bulunan ilk golün sahibi Çağatay plase bir vuruşla topu filelere yollayarak maçı Dikilitaş lehine çevirmeyi  bildi..2-1
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile büyük üzüntü yaşayan Yıldızspor kalecisini Dikilitaşspor hocası Çetin Susamış ın teselli etmesi sahalarda görmek istediğimiz görüntülerdendi. Dikilitaş 5. maçınıda kazanarak puanını 15 yapıp liderliğini sürdürdü. Dikilitaş önümüzdeki hafta sonu zayıf rakibi Şirintepesporu misafir edecek. Yıldızspor ise Etilersporun konuğu olacak..


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.