Dikilitaş U-13 Ligine 3 Puanla Başladı..

Dikilitaş U-13 Ligine 3 Puanla Başladı..

U-13 LİGİ 11 ’inci Grubun İlk Maçında, Etiler Spor Kulübü, Beşiktaş Bld. Çilekli Stadında Dikilitaş Sporu Misafir Etti.

Dikilitaş' tan Rekor Gol...
Maçın başlamasıyla kaleye giden Dikilitaş 8. saniyede Samet in ayağından bulduğu gol ile maça adeta 1-0 önde başladı. İlerleyen dakikalarda mücadeleye iki takımda orta alanda birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Evsahibi Etiler in daha üstün göründüğü dakikalarda beraberliği yakaladı.



İlk Yarı Etiler Üstündü..
17. dk. Muhammed takımı Etiler adına attığı şık gol ile 1-1 beraberliği yakaladı. Baskılarını sürdüren evsahibi Etiler galibiyet golünü bulmakta gecikmedi. 20. dk. Salih çalımlarla cezasahasına girip plase vuruşla topu ağlarla buluşturunca Etiler 2-1 üstünlüğü yakaladı. Mücadelenin ilk yarısı 2-1 Etiler in üstünlüğü ile geçildi.





İkinci Yarı Dikilitaş Önce Beraberliği Sonra Galibiyeti Yakaladı..
İkinci yarıya fırtına gibi giren Dikilitaş 35. dk. Affan ın frikikten attığı gol ile beraberliği yakaladı  2-2 ..Baskılarını sürdüren Dikilitaş galibiyet golünü bulmakta gecikmedi.52 dk. Emre takımını 3-2 üstünlüğe taşıyan golü attı. Etiler Salih ile 2 net pozisyondan yararlanamadı bu dakikalarda. Dikilitaş maçın son dakikasında Affan la bir gol daha bulunca maçı 4-2 kazandı.





ETİLER  2  – DİKİLİTAŞ  4

SAHA : Beşiktaş Bld. Çilekli
HAKEM : Abdullah Özer***
SAHA KOMSERİ : Mehmet Çelikbaş
ETİLER: Mehmet***, Mert** ,Ali *** , İbrahim***, Berkay**, Erdem***, Yiğit***, Baran***, Sefa**, Salih****, Muhammed****
YEDEKLER : Yaşar, Barış, Sefa, Bekir, Emirhan
DİKİLİTAŞ : Gökay***, Engin***, Talha***, Enes***, Hamza***, Doğukan***, Affan****, Can***, Emre****, Samet****, Çağatay****
YEDEKLER : Berkay, Taha, Çağkam, Ulaş, Halil, İsa





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.