Dikilitaşspor şampiyonluğunu ilan etti.

Dikilitaşspor şampiyonluğunu ilan etti.

U-13 Ligi 11. Grupta Şampiyonluğunu Dikilitaşspor ilan etti, Beşiktaş Bld. Çilekli Tesislerinde Boğaziçispor'u konuk eden Dikilitaşspor maçı 5-2 kazanarak Gerçek Kuzey'in önünde şampiyonluğunu tescil etti. Dikilitaşspor maç sonu seyircisi ile bütünleşip ş

İki takımda mücadeleye çok hızlı başladı Boğaziçi hızlı atakları golü Yasin'le buldu 1-0. Boğaziçi ceza sahasına geldiği pozisyonda Emir'le penatı golünü buldu 2-0. Biranda ne olduğunu şaşıran Dikilitaş yaptığı santra ile oyuna  başladı, hızlı ataklarla Çağatay'ın sert şutu ile durmu 2-1 yaptı, Dikilitaş sağ kanattan geldiği atakta Affan çaprazdan vurduğu sert şutla durumu 2-2 yaptı. İlk yarı eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Dikilitaş hızlı ataklarıyla Doğukan'ın ceza sahasını dışından vurduğu sert şutla durumu 3-2 yaptı. Dikilitaş ceza sahasına geldiği atakta Emre Ayyıldız'a verilen pası Emre affetmeyerek durumu 4-2 yaptı. Samet şık çalımlarla ceza  sahası içinden sert bir vuruşla durumu 5-2 yapıp maçın skorunu tescil etti. Dikilitaş bu sonuçla şampiyonluğunu ilan edip maçtan sonra doyasıya kutladı.












Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.