Dikilitaşspor Tur biletini kaptı

Dikilitaşspor Tur biletini kaptı

İstanbul U-14 Ligi Türkiye Birinciliği Eleme maçında Gazi Mahallesi ile Dikilitaşspor, Kağıthane Belediyesi Sadabat Stadında karşılaştılar.

İstanbul U-14 Ligi Türkiye Birinciliği Eleme maçında Gazi Mahallesi ile Dikilitaşspor, Kağıthane Belediyesi Sadabat Stadında karşılaştılar. 

Celal Özağdaş, Emre Balcı ve Çağrı Aklar hakem triosunun mükemmel  şekilde yönettikleri mücadele öncesinde hem Dikilitaş hem Gazi Mahallesi takımları şampiyonluk kupalarını aldılar ve maç centilmen bir şekilde başladı, maça her iki takımda çok iyi futbol oynayarak başladılar, dakikalar ilerledikçe maça ağırlını koyan Dikilitaşspor korner atışı kazandı yapılan ortaya sert ve düzgün bir vuruş yapan Affan Dindar takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı Beşiktaş temsilcisinin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya Dikilitaşspor çok hızlı ve etkili başladı bu baskılı futbol Dikilitaşspor'a ikinci golü kazandırdı. Kornerden gelen topa Emre Ayyıldız ayak içi şık vuruşuyla maçın skorunu 2-0 yapan golü attı. Skor üstünlüğünüde eline alan Kırmızı Beyazlılar oyunun hakimiyetinide eline alarak orta sahada çok iyi paslar yaptı, maçın sonlarına doğru Alper Semerci, defansın arkasına  iyi sarkarak akıl dolu aşırtma vuruşla takımını 3-0 öne geçirerek maçın skorunu belirledi. Bu galibiyetle Türkiye Şampiyonası tur biletini cebine koyan Dikilitaşspor'lu futbolcuların sevinçleri yüzlerinden okunuyordu.  












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.