Dikilitaşspor yeni sezona merhaba dedi.

Dikilitaşspor yeni sezona merhaba dedi.

İstanbul Bölgesel Amatör Lig takımlarından Beşiktaş temsilcisi Dikilitaşspor, 2013-2014 sezonunun ilk antrenmanını yeni hocası Mehmet Uğurluel tarafından yapıldı.

Dikilitaşspor kulüp binasında toplanan eski ve kadroya yeni dahil olan isimler  ilk antrenmanına çıkarken yeni Teknik Direktör Mehmet Uğurluel'de A Takım ile ilk kez göreve başladı. Daha önce birçok profesyonel kulüpte görev yapan Mehmet Uğurluel , bu sezon kendisine A Takımının Antrenörlüğünü teslim eden Kırmızı Beyazlı ekibin Başkanı Sayın Halit Çenberli ve yönetiminin güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi. Antrenman öncesinde futbolcuları ile bir konuşma yapan Mehmet Uğurluel futbolculara beklentilerini iletti.
Gazetemiz editörü Cihan Çelebi'ye açıklamada bulunan Dikilitaşspor’un çiçeği burnunda A Takım Teknik Direktörü, önlerinde yaklaşık 1.5 aylık bir süreç olduğunu söylerken,”Şu anda elimizdeki mevcut kadro ile antrenmanlara başladık.. İlerleyen periyotta aramıza yeni dahil olacak isimler de olacak. Yeni sezona yep yeni umutlarla başladık. İnşallah bu sezon A Takım düzeyinde de beklenen, arzulanan şampiyonluğa ve başarılara hep birlikte ulaşabilmek için ciddiyetle çalışacağız. ” şeklinde konuştu.










                     Yeni transferlerden stoper Serhat ile sol bek İlyas.


                 Teknik Direktör Mehmet Uğurluel ve Basın Sözcüsü Haluk İzler.




Haber-Foto : Cihan Çelebi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.