Dikilitaş'ta durmak yok

Dikilitaş'ta durmak yok

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaşspor hafta sonunda Yenibosna ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaşspor hafta sonunda Yenibosna ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Mehmet Uğurluel  yönetiminde yapılan çalışma fizik kondisyon ağırlıklı geçti. Maç öncesi sakatların fazla olması teknik heyeti endişelendiriyor. Derbi öncesi ön çapraz bağlarından sakatlanan Mustafa’nın tedavisine devam edildiği, son durumu hakkında maç günü karar verileceği bildirildi. Mustafa konusunda sağlık ekibinden gelecek olan rapora göre hareket edileceği öğrenildi. Mustafa’nın yanısıra Armutlu Belediye maçında arka adalesinden sakatlanan İlyas’ın bir ay daha takımdan ayrı kalacağı kaydedildi. İlyas’ın tedavisine devam edildiği, oyuncunun çalışmalarını takımdan ayrı olarak devam ettirdiği ifade edildi. Bu arada Çarşamba akşamı yapılan çalışmada futbolcuların oldukça istekli olduğu gözlendi. Antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan teknik direktör Mehmet Uğurluel’in Yenibosna maçı öncesi oyuncularına bir dizi uyarılarda bulunduğu kaydedildi.










Uğurluel “Mütevazi bir kadro ile mücadele ediyoruz. Gidişattan memnunum. Çocuklar iyi niyetli bir şekilde çalışıyorlar. Lige renk katmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.



Haber-Foto : İskender Kordu
Kaynak : istanbulamator.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.