Dolayoba gençleri yola devam dedi

Dolayoba gençleri yola devam dedi

İstanbul U19/1 Ligi 23.Grupta üst sıraları zorlayan takımlardan Dolayoba, Maltepe Başıbüyük Stadında ligin iddialı takımlarından Gülsuyuspor'un misafiri oldu. Soğuk havaya rağmen oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi ikinci yarı bulduğu gollerle 2-1 kazanan

 İstanbul U19/1 Ligi 23.Grupta üst sıraları zorlayan takımlardan Dolayoba, Maltepe Başıbüyük Stadında ligin iddialı takımlarından Gülsuyuspor'un misafiri oldu. Soğuk havaya rağmen oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi ikinci yarı bulduğu gollerle 2-1 kazanan deplasman takımı Dolayobaspor 6 puana yükselerek zirve takibini sürdürdü. Mücadeleyi Necmettin Ayaz, Emre Aktaş ve Erhan Sağıroğlu yönettiler.
Teknik Sorumlu Güzel Coşkun yönetiminde deplasmanda Gülsuyu'nu 2-1 yenen Pendik Dolayobaspor U-19 takımı, ligin 3. haftasında puanını 6 ya yükseltti. Çok soğuk ve rüzgarlı bir havada oynanan maça çok hızlı başlayan Bordo Mavili takım bulduğu fırsatları cömertçe harcarken, Gülsuyu takımı rüzgarı da arkasına alarak uzun toplarla gol bulmaya çalıştı. Her iki takımın atakları gol getirmeyince ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarı oyuna giren Talha'nın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Pendik temsilcisi, üst üste pozisyonlara girerken, Gülsuyu'nun tehlikeli ataklarını da savunmada hatasız oynayarak engelledi. Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Muhammet düzgün bir vuruşla süper bir gol atarak takımını 2-0 öne geçirdi. Dolayobaspor da kaptan Ferdi'nin hatalı pasını çok iyi değerlendiren Gülsuyu skoru 2-1 getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, maç 2-1 Dolayobaspor U-19 takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. Gülsuyu önümüzdeki hafta Kartal Cevizli deplasmanına giderken, Dolayobaspor ise evinde Yakacıkspor'u misafir edecek.















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.