Dudullu kızları ilk maçlarına çıkıyor

Dudullu kızları ilk maçlarına çıkıyor

Teknik Direktör Hakan Arslancan gözetiminde iki yıldır çalışmalarını sürdüren Dudulluspor kız futbol takımı tarihindeki ilk maçına 21 Şubat tarihinde çıkıyor.

Haftada üç gün kendi tesislerinde çalışan ve Nisan ayındaki Yıldız kızlar şampiyonasını hedefleyen “yeşil bereli kızlar” Perşembe günü son yıldızlar Türkiye Şampiyonası üçüncüsü Akdeniz Nurçelik karşısında zorlu bir sınav verecek. Yerel Futbol’a bir açıklama yapan Hakan Arslancan, çok iyi çalışan ve yetenekli bir takıma sahip olduğunu vurgularken, maç eksikliğinin kendileri açısından en büyük handikap olduğunu söyledi. Bu ilk karşılaşmanın sonuçtan ziyade ekibinin bu eksiğini gidermesi adına önemli olduığunu da belirten Arslancan, “rakibimiz oturmuş ve güçlü bir ekip. Biz uzun soluklu bir program olarak bu takıma yaklaşıyoruz. Bizim için önemli bir tecrübe olacak” dedi.

Program dahilinde Dudullu, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe’den 1999-2000′li kızlar ile bir ekip yaratmaya çalışan Dudulluspor, geçtiğimiz günlerde sporcu velileri ile bir bilgilendirme toplantısı düzenlemişti. Dudulluspor kızları dün de Alemdağ Stadı’nda TFF 1.Lig’deki Çamlıcaspor ile Derince Belediyespor’un karşılaşmasını izlediler.


yerelfutbol.com
HABER : Erdem G

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.