Dünya Kupası geleceğini de belirleyecek

Dünya Kupası geleceğini de belirleyecek

Siyah beyazlı kulüp, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nkoudou'yu Dünya Kupası'nda Kamerun formasını göstermesi durumunda satmak istiyor.

 

Siyah beyazlı kulüp, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nkoudou'yu Dünya Kupası'nda Kamerun formasını göstermesi durumunda satmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in performansından memnun olmayan tecrübeli oyuncular için Katar'da oynanacak Dünya Kupası'nın ardından teklif gelirse hemen değerlendirecekler. N'Koudou, Katar'daki G Grubu maçı için Kamerun forması giyiyor; Brezilya, Sırbistan ve İsviçre ile karşılaşıyor. Beşiktaş yönetimi, 27 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda bedelsiz ayrılmasını istemiyor ve yurt dışından gelen cazip bir teklifi değerlendiriyor.

A Nationals, bu akşam özel bir maçta Çek Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Gaziantep Kalyon Stadyumu'ndaki karşılaşma saat 20:00'de başlayacak.  TRT Spor'dan canlı yayınlanacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşmasını İskoç FA hakemi vbet William Colum yönetecek. Bu karşılaşmada yardımcı hakemleri David McGeachie ve Francis Connor, dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler görevlendirecek. Öte yandan bu maç, uluslararası arenadaki en başarılı Türk hakem olan Cüneyt Çakır'ın doğum günü olacak. Maçın beş dakikasında Chuckel, görevi İskoç hakem William Colum'a verdi. Özel ayrıcalıklarla gruptan çıkarılırlar. Muhtemelen 11 Türkiye Altay, Zeki, Ozan, Çağlar, Samet, Eren Elmalı, Salih Özcan, İsmail, Hakan Çalhanoğlu, Enes, Cenk Tosun Çekya Pavlenka, Coufal, Zima, Brabec, Zmrhal, Kral, Soucek, Cerny, Barak, Navratil, Chyti

Beşiktaş Seylan bayan voleybol takımında Çinli oyuncu Ren Kaiyi yer alıyor. Siyah Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 31 yaşındaki oyuncu için 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Çinli voleybolcu geçtiğimiz günlerde Endonezya takımı Jakarta Power'a katıldı. Beşiktaş'ın yıldızı Rashid Ghazal, başarılı bir ameliyattan sonra kadroya dönmek vbet giriş için tedavi görmeye devam ederken, operasyon için neden ABD'nin seçildiği de ortaya çıkıyor. Alanya maçında yaşanan sorunlar nedeniyle 5 hafta kadro dışı kalan Ghezzal, 1 gol 1 asistle 8. sırayı alan bir yıldız oldu. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde sahalara dönmesine rağmen performansını yakalayamayan oyuncu, 8 Kasım'da Amerika'da ameliyat oldu. Ayak tabanlarında zorluğa neden olan ağrı Rugby oyuncularının genellikle Gezal ile aynı sorunu yaşadığı söylenir, yani ayak tabanlarının metatarsal kemiklerinde ağrı çekiyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.