Eczacıbaşı kazandı

Eczacıbaşı kazandı

"Futbolcumuz Mauro Icardi dün akşam fizyoterapist eşliğinde İstanbul'a gelerek çalışmalarına devam etti ve ardından bu sabah Fernando'daydık. Lori's kulübünün doktoru tarafından muayenesi yapıldı. ."

 

"Futbolcumuz Mauro Icardi dün akşam fizyoterapist eşliğinde İstanbul'a gelerek çalışmalarına devam etti ve ardından bu sabah Fernando'daydık. Lori's kulübünün doktoru tarafından muayenesi yapıldı. ."

İlk sette kaptan Boskovic'in etkili oyunu büyük dikkat çekti ve seti 25-22 Eczacıbaşı Danavit kazandı. O sırada turuncu ve beyazın bulduğu ardışık sayılar tahtanın winxbet sonucunu belirler. İkinci sete hızlı başlayan Eczacıbaşı Dynavit setin sonuna kadar etkili oyununu sürdürse de farkı 25-23'lük skorla kapatarak skoru 1-1'e getirdi.

Üçüncü karşılaşmada rakibine 25-10 önde giden turuncu beyazlılar, skoru 2-1'e taşıyarak bronz madalyaya bir adım daha yaklaştı. Tijana Boskovic'in etkili performansının yanı sıra deneyimli pasör Maja Ognjenovic'in de katkısıyla farkı 10 sayının üzerine çıkaran Eczacıbaşı Dynavit, mükemmele yakın bir voleybol sergiledi.

Final setinde Eczacıbaşı Danavit, Boskovic'in güçlü atağıyla 25-21 galip geldi. Servisin etkinliğine ve neredeyse başlar başlamaz ortaya çıkan hücuma güvenen winxbet giriş turuncu beyazlı ekip, farkı genişletti ve son ana kadar skoru korudu.Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmadan bronz madalya ile ayrıldı.

Yer: Antalya Stadyumu

Hakemler: Fernandez Fuentes (ESP), Ovuka Sinisa (BIH).

Eczacıbaşı Dynavit: Ognjenovic, Voronkova, Heyrman, Boskovic, Hande, Jack-Kısal, Simge (solda), Yaprak, Saliha.

Gerdau Minas: Kisy, Priscila, Caroline, Priscila, Yonkaria, Thaisa, Nyeme, Jackeline, Larissa, Priscilia Souza, Julia.

Set sayısı: 25-22, 23-25, 25-10, 25-21

Süre: 100 dakika (26, 29, 19, 26)

Altaş Denizlispor aylar sonra son rahat Survivor'da geçen hafta Spor Toto'nun Liga 1. maçında Altay'ı 2-1 yenip son dakikalarda gol atarken, yarın umutlarına Adanaspor karşısında üst üste ikinci galibiyetlerini ekleyecekler. Adana Yeni Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Can Cengiz yönetecek.

Sarı kartla cezalı duruma düşen yeşil siyahlı Rio Schweicheren mücadeledeki görevlerini yerine getiremeyecek. Bundan önce Denizlispor 16 maçta  9 puana sahipti ve hala küme düşme hattındaydı. Adanaspor 18 puan topladı. Denizlispor teknik direktörü Giray Bulak, parkuru seri galibiyetle bitirmeyi umduklarını söyledi.  Bu arada Antalya'nın turizm bölgesi Belek'te kamp yapan Konyaspor, Dünya Kupası nedeniyle hazırlık maçında Gaziantep FK ile karşılaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.