Ekip olarak 7/24 canla başla çalışıyoruz.

Ekip olarak 7/24 canla başla çalışıyoruz.

Gün geçtikçe adından sıkça söz edilen ve bir çok kesime hitap eder duruma gelen Şehri İstanbul gazetesi Amatör Futbolun yükünü çekmeyi ilke edindiğini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Gün geçtikçe adından sıkça söz edilen ve bir çok kesime hitap eder duruma gelen Şehri İstanbul gazetesi Amatör Futbolun yükünü çekmeyi ilke edindiğini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Hafta sonu münasebetiyle karşılaşmaları takip etmek için gittiğimiz Yenisahra stadında elinde Şehri İstanbul gazetesini incelerken rastladığımız Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Ufuk Tatar ile devam etmekte olan 2012-2013 sezonunun son durumu ve çalışmalar ile ilgili kısa bir söyleşi yapma fırsatımız oldu. Tatar, gazetemize özel yaptığı açıklamada çarpıcı konulara değindi.
İşte o sözleri"
"Ekip olarak 7/24 canla başla çalışıyoruz. Evimizden, işimizden feragat ederek bu işe sarılmış kişileriz. Bir ayağımızda İASKF'de olduğu için daha aktif ve yoğun çalışıyoruz. Özellikle iki taraf arasında bağ olmaya gayret ediyoruz, Federasyon ve takımlar arasında sorunları öğrenip çözmek için ve daha iyisini yapmak için ben ve tüm ekip arkadaşlarımızın asıl hedefidir. Elbette bizimde şikayetlerimiz de yok değil..Altyapılardaki başarıya endeksli hocalar yüzünden sahtekarlık ve sahte oyuncular yüzünden sıkıntımız büyük. Elbette hocalar maaş aldıkları için yenilince ya hakemler suçludur yada federasyon diğer takımın adamıdır. Bu tür yaklaşımlar ve söylemler bizleri oldukça üzüyor ama yolumuzdan ve doğrudan asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.









Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.