Ekşioğlu’ndan Gazi Mahallesi’ne cevap

Ekşioğlu’ndan Gazi Mahallesi’ne cevap

TFF İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, hafta sonu sahaya çıkmayıp kendilerini protesto eden Gazi Mahallesi Spor Kulübü’nün konuyla ilgili kamuoyunu tam olarak aydınlatmadığını söyledi.

Ekşioğlu, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, “Gazi Mahallesi Spor Kulübü ilk başlarda cezaya bu kadar tepkili değildi. Hatta geldiler bana, ‘Maçı Sultangazi Cebeci Stadı’nda oynayalım’ dediler. O gün o statta bir akademi maçı vardı. Yine de kabul ettim. Onlara, stadın kullanımı için Büyükşehir Belediyesi’nden izin yazısı getirmelerini istedim sadece. Bu konuşma pazartesi oldu. Kendilerini çarşamba 17.00′ye kadar bekledim ancak yazıyı getirmediler. Getirseler maçları saat 10.45′te Cebeci’de oynanacaktı.

Soruyorum Gazi Mahallesi’ne, o zaman razıydınız da maç istediğiniz statta olmayınca mı kötü olduk? ” dedi.
Saha kapatma cezasının arkasında olduğunu söyleyen Ekşioğlu, “Açın sosyal medyaya bakın. Gazi Mahallesi ve Yenibosna taraftarları birbirlerine bileniyordu. Ben bir kişinin burnu dahi kanasın istemem. Bu nedenle Yıldırım Bosna-Gazi Mahallesi maçında yaşanan olaylarla ilgili verdiğimiz cezanın arkasındayız. Zaten önemi olmayan bir maç. İki takımın da iddiası olsa 100 kere düşünürdüm. Takımların iddiası yok, olay çıkma ihtimali çok yüksek. Sarıyer Çayırbaşı da son derece güvenli bir stat” diye konuştu.


yerelfutbol.com
HABER: EFKAN BUCAK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.