Eleştiriler her zaman olacaktır

Eleştiriler her zaman olacaktır

Kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu anlayabilirsiniz. Birileri benim ve Galatasaray'ın başarısız olmasını istiyor.

Kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu anlayabilirsiniz. Birileri benim ve Galatasaray'ın başarısız olmasını istiyor.  Daha fazla puan alabilirdik ama karşı karşıya gelmemiz bizim için önemli. Icardi'de her şey benim kontrolüm altında. Ne de olsa robotlarımız yok. Bazılarının kişisel yaşam sorunları var ve bazılarının zihinsel sorunları var. Hepsini kabul etmeli, onlara iyi davranmalı ve onları takımda tutmalıyız.

- Arjantin'in net bir forveti yok. Bence Icardi her zaman takımda olmalı.

Santrafor Galatasaray için çok önemli bir mevki. Çoğumuz Icardi'nin kalmasını isterdik ama bunu söylemek için çok erken. Sezon bitmiş olmalı. Şimdi yapacak bir şey yok.

- (Soru ile ilgili olarak: "Ronaldo gibi bir kardeş ister misin?") Koç iyi oyuncular ister. Öğretmenler bunu istemiyor.

- Ölen oyunculardan biri de Yusuf Demir'di. Kendisinden xumabet umutluyuz ve önemli bir yatırım yaptık. 18 yaşından beri Barcelona'yı görmüş bir oyuncu. Yusuf'u Barcelona'daki seviyesine, iradesine ve hırsına kavuşturmalıyız.

- Olympique Lyonnais için oynayan Moussa Dembele harika bir oyuncu. Benim görev süremin sonunda  sözleşmesi bitiyor. Bu, tüm kulüpler için iyi bir seçenek ama kırılması zor.

– Hiç oyuncu almasak bile, şampiyonluklar kazanmak için yeterli takımımız var. Mümkünse sadece personel takviyesini düşünebiliriz.

- Tüm oyuncuları gözlemliyoruz. Ocak ayında birikimlerimiz olması muhtemeldir. Rıdvan Yılmaz, Halil Akbunar ve Deniz Undav iyi oyuncular. Bütün bunları xumabet giriş düşünüyoruz. Ama tanışmadık.

Yolcular da netleşmeye başladı

Galatasaray'a transfer en az gidecek takımın adı kadar önemli. Sarı-kırmızılı Okanbrook ekibin teknik direktörünün performansından memnun olmadığı ve Patrick Van Aanholt ile Harris Seferovic'in ayrılmasını onaylayacağı söylendi.

Ayrıca bazı oyuncular kiralık olarak takımdan ayrılabilir.

Ocak transfer döneminde sarı-kırmızılı takımın yerli ve yabancı bir dizi alternatif ismi gündemine aldığı ve bu hamlelerin kısa süre içinde ivme kazanacağı anlaşılıyor.

İtalya'dan şimşek gibi açıklama: Galatasaray Wiener'i istiyor İtalyan basınına göre Galatasaray,  Uruguaylı sol bek Matthias Wiener'i kadrosuna katmak istiyor. Palmeiras'tan Roma'ya 13 milyon euroya transfer olan teknik direktör Jose Mourinho'nun Wiener'i takımda görmek istemediğini, Galatasaray'ın da bunu denediğini belirtelim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.