Emre Akbaba da aynı yolu izlemek istiyor

Emre Akbaba da aynı yolu izlemek istiyor

Oynamak istemediğimi biliyorum ve buna saygı duyuyorum. Ben de futbol oynamadım ama Galatasaray'da kaldım.

Oynamak istemediğimi biliyorum ve buna saygı duyuyorum. Ben de futbol oynamadım ama Galatasaray'da kaldım. 1996'da ayağımı kırdıktan sonra uzun süre oynamadım. Oraya gitmeyi, başka  yerde oynamayı hiç düşünmedim. Savaşmak için burada kalıyorum. Galatasaray'da oynamak çok önemli ve değerli. Başka bir takımın ilk 11 maçını oynayarak daha  mutlu olacağını sanan birine hiçbir şey söyleyemezsiniz” dedi.

İmza attığı ilk günden itibaren "Şampiyon olacağız." "Hedefimiz şampiyonluk" dediğini hatırlatan Brooke, "Bu nedenle Galatasaray'ın başka hedefi olamaz. Başladığımızda bir avuç futbolcuyla antrenmanlara başladık. Birkaç oyuncuyla antrenman ls8bet kampına gittik. Ekibi oluşturmak uzun zaman aldı. Zor bir oyun oynadık. Reklamı yapılan oyunlar 14. haftaya kadar zordu. Bir arkadaşım bana, “Bu tam olarak bir öğretmeni kovduracak türden bir oyun. Öğretmenler her zaman korkarlar. Bazen şampiyon olursun ama bir dahaki sefere tekrar yaparsın. Son birkaç yıldır ben ve Sergen ile beraberiz. Bir dahaki sefere son üçlü şampiyonun iki koçu beni terk etti. Futbolun dünü yoktur.

“Ali Yiğit'in sağlığı iyi”

Oğlu Ali Yiğit Buruk ile ilgili olarak  Buruk, “İki eksiğimiz oldu. Onsuz da oynuyor. Hala okulda olduğu için burada değil. O formda. Herşey iyi. Denetimlerimiz devam ediyor. Burada olmayı o kadar çok istiyordu ki. Yer ona ahlak da verdi. Futbolu ve oyuncularını çok iyi tanıyor.

"Asıl sorun, iyi maaş alan oyuncuların takıma katkı sağlamaması"

Takımın gelir dengesizliği ile ilgili olarak Brook, "Yabancı oyuncuya eski kulübünde kazandığını vermelisiniz. Zamanla Türk oyuncunun ellerine yaptığı sözleşmedeki ücretler değer kaybediyor. Bu alanda iyileştirmeler var. Bazen talihsizlikler olur ls8bet giriş ama kulüpler  bütçelerini bu şekilde dengeleyebilirler. Hepimiz bir takımdaki tüm oyuncuların aynı miktarda para kazanmasını isteriz, ancak boşluk var. Bence asıl sorun iyi maaş alan ama takıma katkı sağlamayan oyuncular. Oyuncular, büyük miktarlarda para almakta ve katkıda bulunmakta sorun yaşamazlar. Sonra diğer oyuncular bunu kabul eder. İyi maaş alıp da takıma katkı sağlamayan oyuncu varsa takımın dengesi bozulur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.