Emre Belözoğlu: "Galatasaray, 5-0 öndeydi ve onu öyle görünce şaşkına döndüm"

Emre Belözoğlu: "Galatasaray, 5-0 öndeydi ve onu öyle görünce şaşkına döndüm"

Oyunculara "7-0'ı unuttuk" mesajı verdi. Ayrıca Belözoğlu'nun yakın çevresi, "Galatasaray 5-0 önde olmasına rağmen Okan hala 4. sırada. Bazı hakem pozisyonlarına karşıydı ve bunu görünce şaşırdım."

Oyunculara "7-0'ı unuttuk" mesajı verdi. Ayrıca Belözoğlu'nun yakın çevresi, "Galatasaray 5-0 önde olmasına rağmen Okan hala 4. sırada. Bazı hakem pozisyonlarına karşıydı ve bunu görünce şaşırdım."

Misli.com Sudan Ligi'nde 1 Kasım'da başlayan 2022-2023 sezonunun ilk 8 haftası, Dünya Şampiyonası nedeniyle 28 gün hızlandırıldı. Eczacıbaşı, teknik direktör Ferhat Akbaş'ı başına getirdi. Takım, son 8 haftayı hiç israf etmeden zirvede geçirdi.Turuncu Beyazlılar, 8 maçın 8'inde gol atmakla kalmadı, bu süreçte de ilk devrenin en zor bölümünü geride bıraktı. İnsanların dikkatini çekin. 5. haftada Vakıfbank'a kupalarını veren turuncu-beyazlı ekip maçı kazanırken, Vakıfbank geçen yıl tüm kupaları müzesine götürdü. Bu sonuçla Eczacıbaşı, Vakıfbank'ı 8 maç sonra darmadağın etmeyi başardı. Eczacıbaşı'nın ardından deplasmanda PTT'ye mağlup ciprobet olması Galatasaray'ın kendisine sahip çıkmasına izin vermedi. Eczacıbaşı bu süreçte iyi bir istatistik üretti ve 8 maçta sadece bir setten vazgeçti. 2'li set. Geçen hafta Türk Hava Yolları'na yenildi. Kısacası Eczacıbaşı şu ana kadar Vakıfbank 2., THY 3., Fenerbahçe 4.  ve 5. sırada yer alıyor. Sonraki Galatasaray'ı yenmeyi başardı.

Halkbank ilk kez çekim yaptı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 10. haftada lider Halkbank ilk mağlubiyetini aldı. Albizio, Ankara derbisinde Fenerbahçe deplasmanında konuk ettiği Ziraat Bankkart'a 3-1 mağlup oldu. Ziraat, 2. Hafta'da Develi'ye aldığı şok mağlubiyetin ardından hiçbir maç ciprobet giriş kaybetmedi ve Halkbank ile puan ve galibiyet açısından berabere kaldı. Üstelik Efele Ligi'nden yeni bir takım olan Turshad, İstanbul takımı için hâlâ bir kabus. Bitlis temsilcileri 4. haftada Fenerbahçe'yi mağlup etse de Cumartesi günü Galatasaray'ı 3-2 mağlup etti.

Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un forvet hattı pek iyi değil. Geçen sefer en iyi hücum üçlüsü listesinin zirvesine çıkan Bleus de Bourgogne'nin hücum hattı bu sefer çok geriden geldi.Trabzonspor, önceki seferim 13'tü. Haftalık maçta ise 27 gol atan oyuncu, bu kez aynı periyotta 19 gol kaydetti. En iyi hücum hattı klasmanında Bacacetas kendi periyotlarında 7 gol, Nwakem 5 gol ve Cornelius 5 gol kaydetti. Karadeniz hücum hattı 13. haftadan bu yana 17 golle zirvede.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.