Emre'nin sırt kaslarında problem var

Emre'nin sırt kaslarında problem var

 Tedavisi de iyi gidiyor. Dekoratörlerle çalışıyor. Birkaç gün sonra takımda olacak. Mathias Ross: Onun durumu biraz farklı.

 Tedavisi de iyi gidiyor. Dekoratörlerle çalışıyor. Birkaç gün sonra takımda olacak. Mathias Ross: Onun durumu biraz farklı. Medial bağını yırttı, ancak tedaviye  iyi yanıt verdi. Bunun için 1 aya ihtiyacımız var. İlk gün 2-2,5 aya ihtiyacımız var. Şimdi oradayız. Yunus Akın: Yunus yan bağını incitti. İşlevsel tedaviye çok erken başlıyoruz. Onu  ligin zirvesine çıkarmak için çalışacağız.

"Beni endişelendiren tek şey Galatasaray"

Danimarka milli takımı Galatasaray'dan Dünya Kupası döneminde Antalya'da mücadelesine devam etmek üzere dönen Viktor Nielsen, basın açıklamasında parasino açıklamalarda bulundu.

Yıldız savunma oyuncusu geleceğini değerlendirdi ve şunları söyledi: "Şu anda odak noktam Galatasaray. Galatasaray ile şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Şu anda odaklandığım şey bu. Transferlere enerji harcamıyorum" dedi.

Kampa iki yıldız katıldı

Sarı-Kırmızılılarda, Dries Mertens önceki gün antrenman kampı için ayrılmıştı ve Sergio Oliviera geldi Hope, Uruguaylı Fernando Muslera ile oynadı ve Dünya Kupası'nı geçen ve lisansları sona eren Lucas Torreira yarın takıma katılacak Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra Metin Öztürk ve Cenk Ergün de ara zirve yapacak. Yapılacak müzakerelere bağlı olarak ayrılanların sırası tamamen belirlenecek. Ayrıca geçiş sürecinde izlenecek prosedür ve atılacak somut adımlar tartışılacaktır.

Bu hafta dünyanın en iyi takımları, üniversite parasino giriş öğrencilerinin ülkelerini ve okullarını temsil edebilecekleri dünyanın en büyük küresel üniversiteler arası VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch'ta belli oluyor. Kendi ülkelerinde düzenlenen elemeleri kazanan üniversite takımları 13-16 Aralık tarihlerinde Brezilya'da buluşacak. Türkiye elemelerinde rakiplerini geride bırakarak 2022  şampiyonu olan Werder Weremem takımı, Brezilya Kupası için sahne alacak. Yapı Kredi Play ile ortaklaşa Red Bull Campus Clutch kapsamında dünyanın dört bir yanından Üniversite Elemeleri ve Bölge Elemeleri takımları unvan ve 20.000€ para ödülü için yarışacak. Werder Weremem  oyuncusu Mert Demirci, "Red Bull Campus Clutch Türkiye finalini büyük bir seyirci  önünde oynadık ve şampiyon olmayı başardık. Şimdi de hedefimiz her zaman olduğu gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve dünya şampiyonu olmaktır. Finale hazırlanmak için düzenli olarak antrenman yaptığımızı söyleyebilirim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.