En Az Bir Kez Girin

En Az Bir Kez Girin

Oyunu hatırlayanlar bir ihtimal biliyor. Hamit Altıntop maçın ilk yarısında bir Alman oyuncunun düştüğünü görünce durduruldu ve çok önemli bir atak yapıp topa vurdu.

Oyunu hatırlayanlar bir ihtimal biliyor. Hamit Altıntop maçın ilk yarısında bir Alman oyuncunun düştüğünü görünce durduruldu ve çok önemli bir atak yapıp topa vurdu. Hepimiz son anda Almanlardan aynı pozisyonu bekledik. Kazım yere düştü ve başlama vuruşunu beklerken 2-3 saniye dikkatimiz dağıldı ve topu kabul ettik. Gol attığımda, Philipplum önümden ikiye bir pas attı. Bu sahne rüyamdaydı. Topu dripling yaptığım an benden intikam aldı.

Sarı lacivertlilerin 17 yaşındaki oyuncusu da kendi betplease başarısıyla A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kunz listesine girdi. Genç yıldız, ilk kez milli takıma çağrılmanın gururunu yaşadı.

Fenerbahçe'ye ikinci dönüşü Vitor Pereira, Ardagüle'ye hem Süper Lig maçlarında hem de yaz kampı hazırlık maçlarında zaman kazandırıyor. Fenerbahçe formasıyla ilk maçına Antalya Sporting karşısında son üç dakikada çıkan Arda'nın kısa süreli asisti taraftarlara umut verdi. Vitor Pereira'nın ayrılmasının ardından görevi devralan İsmail Kartal için en büyük değişikliklerden biri de Arda'yı kullanması oldu. Kartal forması giyen Ardagül, sezonu 3 gol 3 asistle tamamladı.

Benim görevimin bitmesiyle birlikte İsmail Kartal'ın gidişi ve ünlü Jorge Jesus'un gelişiyle Fenerbahçe'nin oyunu değişti. Geçmişte yetenek betplease giriş sergileyen Arda'ya güvenen İsa, özellikle Avrupa savaşında genç yıldıza bol bol zaman tanıdı. Arda şu ana kadar 13 resmi maça çıktı, 3 gol attı ve 1 asist yaptı.

İlk maçına milli takım formasıyla çıkan bu genç yıldız, dünyanın birçok önemli kulübündeki yetenek avcılarından özel ilgi gördü. Artan istekli Arda Gül takımları Fenerbahçe için büyük bir galibiyet olarak görüldü. 1500 dakika oynamazsa maliyeti sadece 5 milyon euro olacak 2019'da Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye 400 bin liraya transfer olan Ardagüle, bu sezon başında kulüple 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre Arda'nın kontratının ilk yılında ihraç bedeli  20 milyon euro, ikinci yılında 25 milyon euro ve üçüncü yılında 30 milyon euro olacak. Arda'nın sözleşmesindeki bir başka maddeye göre de genç oyuncu en az 1500 dakika forma giymek zorunda.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.