Etiler Kartal Evinde Aksaray'a Yenildi..0-1

Etiler Kartal Evinde Aksaray'a Yenildi..0-1

İstanbul 2. Amatör Lig 12.Grup takımlarından Etiler Kartal Beşiktaş Bld. Çilekli Tesislerinde Aksarayspor'u Konuk Etti. 8 Sarı 2 Kırmızı Kartın Çıktığı Maçta Gülen Taraf 9 Kişi Kalan Aksarayspor Oldu..

Çok çok sıcak bahar havasında her iki takımda isteyeni veremedi. Sürekli itirazlarla oyuna damgasını vuran Aksaray lı oyuncular oldu. Nitekim her kararda hakeme itiraz eden konuşan konuk takım kaptanı Fatih 66.ncı dakikada takımını 10 kişi bıraktı. Etiler Kartal ın 65 ve 77. dakikalarda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan iki golü moralleri bozdu.Konuk takımı da cesaretlendirdi. Aksaray takımı sahada oyun yerine hakemle oynamaya devam etti. Nitekim Erdem de 80. dakikada takımını 9 kişi bıraktı. Etiler Kartal takımı eksik rakibine… Şuursuzca baskı uyguladığı bir anda… şans konuk takımdan yana idi. 85. dakikada Cumhur Emre kontrataktan aldığı topu aşırtma bir vuruşla ağlara gönderince Etiler Kartal ın yıkıldığı andı .. O dakikadan sonra ki ..5 dakikalık uzatmanın da olduğu zaman diliminde Ev sahibi ekip ataklarından sonuç çıkmayınca maç… Konuk takımın 1-0 lık üstüğünlüğüyle sona erdi. Maçtan sonra Etiler Kartal hocası maçın hakem triosuna ve özellikle tribün tarafındaki kıdemsiz hakeme goldeki kararından dolayı tepkilerini ..Gözlemciye bunlara 8.4 not ver çok başarılardı tarzında ifadeleri manidardı.. Önümüzdeki hafta Etiler Kartal, Bağcılar G.Gücü takımına konuk olurken, Aksarayspor ise evinde Yeşilpınar takımını misafir edecek..







ETİLER KARTAL  0 - AKSARAY  1

STAT : 
Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri
HAKEMLER : Ercan Ayaz***, Onursal Gökal***,Sinan Bilen**
SAHA KOMSERİ : Hasan Sağlam
ETİLER KARTAL : Engin***, Deni**, Yaşar**, İbrahim***, Erdal**, Ebubekir**, Muhittin**, Semih**, Mustafa**, Cüneyt***, Umut** 
YEDEKLER : Enes, Cem, Ozan,
Bayram, Kemal, Emre, Emre
AKSARAY : Ömer***, Burak***, Harun***, Şaban***, Fatih**,  Fatih**, Şafak***, Hasan***, Halim***, Erdem**, Barış***
YEDEKLER : Onur, Kenan, Yusuf, Özdar, Aykut, Cumhur, Orhan






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.