Faslı Hakim Ziyech, Dünya Kupası primini yoksullara bağışlayacak

Faslı Hakim Ziyech, Dünya Kupası primini yoksullara bağışlayacak

Fas formasıyla mücadele eden Hâkim Ziyech'in işe alınması halinde, menajerler kiralama şartlarını kabul ettikten sonra üzerindeki düğmeye basacak.

Fas formasıyla mücadele eden Hâkim Ziyech'in işe alınması halinde, menajerler kiralama şartlarını kabul ettikten sonra üzerindeki düğmeye basacak. Beşiktaş yöneticileri, piyasa değeri 17 milyon euro olan 29 yaşındaki futbolcuya taksitli satın alma opsiyonu sunmayı planlıyor. Kara Kartal, Samet Akaydın için oyunda! Yönetim, Adana Demirspor için tecrübeli kaleci Javi Montero'ya daha fazla para teklif edecek. Yönetim, talipleri çok olan Samet'i Beşiktaş forması altına almak için hızlı hareket etmeye çalışıyor!

Siyah-Beyazlılar'da Valerian İsmail'in gönderilmesinin ardından görevi devralan Güneş Bey, önce arkadaki sorunların çözülmesi gerektiğini söylüyor. Bu anlamda yönetim durma çizgisini güçlendirmeye çalışır; Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan'ın gündeminde benzer isimler var. Sadece 2 önemli futbolcuyla yola çıkamayan Siyah Beyazlılar, gözünü Adana Demirspor'a dikti! Demirspor formasıyla elde ettiği başarının ardından milli bets60 takıma terfi eden Samet Akaydın, şimdi de Kara Kartalların dikkatini üzerine çekti. 2019'da serbest kalacak olan 28 yaşındaki stoper için yönetim de teklif hazırladı. Yeni hafta Akdeniz temsilcisine gecikmeden iletilir.

4'te büyük gol

Beşiktaş'ın Adana Demirspor için 28 yaşındaki stoper  Javi Montero'ya ve nakit para teklif edeceği belirtilmelidir. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da dikkatini çeken tecrübeli oyuncu için Demirspor hamlesi planlandı. Beşiktaş yönetimi, bets60 giriş eleme sezonunun son gününde  bir diğer Demirspor defans oyuncusu Tayyip Talha Sanuç'u da kadrosuna kattı.

Kayserispor'un sağ beki çalışmalara başladı ve Şenol Güneş düzenlediği basın toplantısıyla kendisini kadrosunda görmek istediğini açıkladı. Yönetim, 28 yaşındaki futbolcu için Kayseri'yi yenecek. Ocak ayında geçiş tamamlanmazsa, görev süremin sonunda Onur'a bedelsiz olarak sahip olmak hedefim! Onur Bulut, Türk futbolunda son dönemde büyük atılım yapan isimlerden biri. Tecrübeli oyuncu, Keselis Sporting formasıyla imajının sabitlenmesinin ardından milli takıma terfi etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sağ bekin geçen haftaki başarısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Onur Bulut başarılı bir oyuncu ve umarım burada kalır. En iyi beklerden biri" dedi. Başarılı hocaya istediğini doğrudan söyleyen futbolcuya siyah beyazlı yöneticiler müdahale ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.