Fenerbahçe taraftarlarını büyük bir sakatlık yaşama ihtimalinden endişelendiriyor.

Fenerbahçe taraftarlarını büyük bir sakatlık yaşama ihtimalinden endişelendiriyor.

Sarı-Lacivertli takımın oyunuyla sevindirirken sakatlık sorunlarıyla da yıldırdı. Ekvador'da son 6 Dünya Kupası golünü atan yıldız oyuncunun bu tür bağlılığı 'Valencia ateşle oynuyor' olarak adlandırıldı.

Sarı-Lacivertli takımın oyunuyla sevindirirken sakatlık sorunlarıyla da yıldırdı. Ekvador'da son 6 Dünya Kupası golünü atan yıldız oyuncunun bu tür bağlılığı 'Valencia ateşle oynuyor' olarak adlandırıldı. İstanbul'da iki hazırlık maçı oynayan Sarı Kanaryalar, Antalya Spor ve bir takıma karşı 5 Aralık'tan 11 Aralık'a kadar kamp yapmak için Antalya'ya gidecek. Adı pek bilinmeyen ekip, hazırlık maçı sonrası İstanbul'a dönüyor. 2 veya 3 gün dinlenen oyuncular, İstanbul'da 2 hazırlık maçı daha oynayacak.

Şu ana kadar birer ay arayla 6 maça güçlü takımlarla çıkacak olan Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. F. Bahçe antrenörü Jorge Jesus, kalecilerinin top tutma ve pas verme becerilerini geliştirmelerini, topu defans oyuncularının luxbet yanından atarken, topu uzaklaştırırken ve uzun paslar yaparken bir defans oyuncusu gibi hareket etmelerini istiyor. Kaleci antrenörleri de kalecinin pas becerilerini geliştirme konusunda iki katına çıktı. Portekizli teknik direktör, kaleciye savunmada takım arkadaşlarıyla iyi bir işbirliği kurmasını ve hücumda takımı hızla yarmasını önerdi.

Pereira Sürpriz

Portekiz kanalı Rekord'un haberine göre bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira, Flamengo ile görüşüyor. 4 farklı lig şampiyonluğu bulunan Vito Pereira, geçen sezon başında ikinci kez Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirildi. Sarı-Lacivertliler, en son Almanya'da SSV Reutlingen'de forma giyen ve ülkemizde milli takım gençlerinde luxbet giriş forma giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Sonchak'ı geride bıraktı. Fenerbahçe, en son Almanya'nın SSV Reutlingen takımında forma giyen ve altyapı altyapı takımında forma giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak'ı eledi.

Sözleşme feshedildi

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, altyapı akademisine transfer olan Ozan Suncak ile  3 yıllık amatör sözleşmesini feshetmek için oyuncunun avukatıyla görüşmelere başladı. Dünyanın ünlü futbol yıldızları arasında yer alan Georgi Haji, kariyerinde Real Madrid, Barcelona ve diğer devlerin formalarını giymiştir. "Karpatların Maradonası" olarak bilinir ve "Karpatlar Efsanesi" olarak da bilinir. Galatasaray bizim halimizde. 1996'dan 2001'e kadar sarı-kırmızılı forma giyen Rumen süperstar, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa dahil olmak üzere arka arkaya 4 Çin Süper Kupası şampiyonluğu, 2 Çin Kupası Türkiye ve  2 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu kazandı. Performans çok iyi Kısa sürede unutulmaz başarı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.