Fenerbahçe tarihinin en genç golcüsü Arda Güler doğduğunda Türkiye de dünya da farklı bir yerdi

Fenerbahçe tarihinin en genç golcüsü Arda Güler doğduğunda Türkiye de dünya da farklı bir yerdi

Fenerbahçe süper çocuğu transferin favorisi oldu. Kulüp tarihinin  en genç lig golcüsü ve o dönemde Avrupa'nın Çubuklu formasıyla en genç golcüsü olan Arda Güler, sonunda milli takım formasını giydi.

Fenerbahçe süper çocuğu transferin favorisi oldu. Kulüp tarihinin  en genç lig golcüsü ve o dönemde Avrupa'nın Çubuklu formasıyla en genç golcüsü olan Arda Güler, sonunda milli takım formasını giydi. 17 yaşındaki yıldız şimdilerde Avrupa'nın birçok devi tarafından aranıyor. Son zamanlarda Milan ve Napoli, Ardagül'e ilgi gösteriyor.

Barcelona ve Paris Saint-Germain arasında savaş

Sadece İspanyol gazetesi AS  ve Fransız  sitesi Le10Sport,  şu anda Barselona ile Paris Saint-Germain arasında genç yetenekler arasında bir savaş olduğunu bildirdi. Haberde Barca'nın Keserisspor'dan Emre Demir'i de kadrosuna kattığı ve Arda'da da forma babilonbet giyeceğini açıkladığı belirtiliyor.

Campos çok şey istiyor!

Ayrıca Ali Koç'un şirketlerinden birinin Barcelona'nın sponsorlarından biri olduğuna dikkat çekildi. 17 yaşındaki oyuncu için ilk forma giyen takımın sadece Paris Saint-Germain olduğunu unutmayın. Fransa milli takımının stratejik danışmanı Luis Campos'un Fenerbahçe ile görüştüğü bildirildi. Paris Saint-Germain'in Ardagüle için 25 milyon euro (484 milyon TL) teklif ettiği bildirildi. Campos, Galatasaray başkanlığı döneminde Blake Elmas'ın danışmanlığını yaptı ve Arda'yı iyi tanıyor.  Portekizli futbolcunun transferi desteklediği bildirildi.

Şenol Güneş liderliğindeki Beşiktaş, kadrosunu ayarlamaya hazırlanıyor. Siyahlar ve beyazlılar, geçiş sürecinde hangi adımları atacakları konusunda bir babilonbet giriş dinamik yaşıyor. Beşiktaş, üç önemli ismin transferi için büyük bir hamle yapıyor. Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, dün Nevzat Demir tesisinde kapalı ve saha içi çalışmalarını sürdürüyor. Basına kapalı gerçekleşen ilk eğitim 1 saat 30 dakika sürdü.

Şenol Güneş yönetiminde oluşturulan oluşum, salonun aktivasyon çalışmaları ile başladı. Saha pasları ve taktik idmanlarla devam eden tatbikatlar, zorlu çeyreklerde çift gollü maçlarla sona erdi. Akşam antrenmanı basına açık gerçekleştirildi ve ekip taktik tatbikatlar yaptı. Arthur Masuku ile görev süresi boyunca yollarını ayırması beklenen Beşiktaş'ta gözler sol bekin ismine çevrildi. Düşük performans ve zorunlu satın alma opsiyonları nedeniyle Kongolu oyuncuları kadroda düşünmeyen Siyah-Beyazlı formanın en büyük adayı Ümit Meraş oldu. Ümit, Valerien Ismael döneminde sadece 5 maça çıktı, 43 dakika süre aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.