Fenerbahçe'de Antalyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor!

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor!

Fenerbahçe, yarın yapılacak çalışmaların hazırlıklarına devam edecek. Galatasaray, Dünya Kupası kapsamında Süper Lig tatilinde bugün antrenmanlara devam etti.

Fenerbahçe, yarın yapılacak çalışmaların hazırlıklarına devam edecek. Galatasaray, Dünya Kupası kapsamında Süper Lig tatilinde bugün antrenmanlara devam etti. Topla ısınma çalışması ve 4 rauntluk 4'e 1 pas çalışmasıyla devam eden Okambrook, Başantrenör Okambrook liderliğinde geniş bir yakalamanın ardından seansı çift golle tamamladı. Galatasaray futbol takımı yarın saat 11:00'de antrenmanına devam edecek.

Oliveira'dan kötü haber

Galatasaray, önceki gün antrenmanda sakatlığı artan Sergio Oliveira'nın sakatlık durumunu netleştirdi. Portekizli futbolcu, 1 ay sahalardan uzak cashbet kalmayı planlıyor. Dünya Kupası tatilinin ardından ilk gün Oliveira, Galatasaray ile yaptığı antrenmanda iki top çalmasının ardından sakatlığını aldı.

İki maçın ardından Antalya

Okan Buruk rehberliğinde çalışmalarınıza Florya'da devam edin. Galatasaray Kulüpler Birliği ve La Liga, Real Vallecano ve Villarreal ile ortak oynayacak. Sarı-kırmızılı ekip, 8 Aralık'ta Antalya'da antrenman kampına başlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, 16 Aralık'a kadar Antalya'da kalacak ve neredeyse hiç tanınmayan bir takımla hazırlık maçı yapacak.

RAIN, 17 yaşında, pratik

Galatasaray takımı ile kısa bir süreliğine profesyonel sözleşme imzalayan 17 yaşındaki golcü Baran Demiroğlu, A takımının düzenlediği idman cashbet giriş kampında da  takımla birlikte gezdi.Galatasaray U19 takımının formasını giyen genç golcü, bu sezon 8 U19 lig golü kaydetti ve büyük ilgi gördü. Öte yandan U17 takımında forma giyen Berk Kızıldemir de A takım çalışmalarında yer aldı. Geçen sezon 22 gol Galatasaray'da forma giyen genç oyuncu, geçen yıl 22 gol atmıştı. Baran Demiroğlu, A takımı formasıyla ilk maçına Ofspor ile çıktığı Türkiye Kupası maçında çıktı. Kırmızı-sarı teknik direktör Okambrook, 1.85'lik forvet oyuncusunu ara sıra eğlendirmeyi planlıyor.

Baran Demiroğlu en son U17 takımında sahip olduğum isim. Kısa bir süre önce bu genç oyuncu ile 2025 yılına kadar resmi sözleşme imzalandı. Galatasaray, HDI Sigorta'yı konuk ettiği haftanın final maçında Nilüfer'e 14-25, 25-18, 22-25, 24-26'lık setlerle 3-1 mağlup oldu. Bu maçın en dikkat çeken isimleri ise ev sahibi  Slovak forvet Nikola Radosova ve Galatasaray'ın Yunan forvet oyuncusu Ansi Vasilantonaki HDI Sigorta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.