Fenerbahçe'de böyle bir yapı yok

Fenerbahçe'de böyle bir yapı yok

Haklarımızı savunmak ve anlatmak için de yüksek sesle konuşabilirsiniz ama biz  doğru ses ve doğru iletişimle konuşmayı tercih ediyoruz.

Haklarımızı savunmak ve anlatmak için de yüksek sesle konuşabilirsiniz ama biz  doğru ses ve doğru iletişimle konuşmayı tercih ediyoruz. Bu tür çelişkilere ve soru işaretlerine izin veren yöntem ve söylemler izlemeyeceğiz. "Erol Bilecik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Bjukeks'in kulübü ziyaretiyle ilgili olarak, "Ziyaretlerle ilgili bilgi aldık, kamuoyu gündemini ve bu konudaki yorumları  takip ettik ve etmeye  devam edeceğiz. Bu ziyaretlerin tüm kulüplere yapılacağını paylaştık, bunu da takip ediyoruz."

Trabzonspor maçında sıkıntı yok"

Erol Bilecik, ligde oynanacak Trabzonspor maçında bilyoncu endişeleri olmadığını vurgulayarak, "Takımımız sahada oynayacak ve inşallah tekrar bir araya geleceğiz. Cumartesi akşamı çok tatmin edici bir sonuçla. Hakemler ve TFF'nin tüm aktörleri tarafından adaletin sağlıklı bir şekilde takip edileceğine inanıyoruz. dikkatle izliyoruz. Bunun için bağırmamıza gerek yok. Takımın oynayacağı futbol. Umarım mutlu döneriz” dedi.

“Umarız hak ve adalet yerini bulur”

28. turnuvayla ilgili olarak Erol Bilecik, “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve arkadaşlarının zamanı” dedi. hükümet aslında sınırlıdır. Çünkü 3 yıl yerine ortalama  1 yıl olan son aşama yakından denetlenen bir süreçtir. Temel beklentimiz yeni bir temas kurmaktır. TFF'de gördüğümüz en büyük eksiklik, içinde tarihçilerin ve spor dünyasından kişilerin bilyoncu giriş olduğu bir kurulun işe alınamaması. Her ne kadar hukuki çerçevede Fenerbahçe'ye tamamen doğru bir imaj sağlamış olsak da TFF olarak bir an önce bu konuda yetkin ve akıllı kişilerden oluşan bir komisyon oluşturulmalıdır. Verilen zaman diliminde bu resim üzerinde çalışmaya başlar. Tüm kulüplerin çıkarınadır. Adaleti ve adaleti bulmak istiyoruz. Bu süreçte mahkemeye götürebilir ve yıllarca durağan (sıkışmış) bir hikayeye sokabiliriz ama mahkemeye gitmek  şu anki, mevcut planımızın bir parçası değil. "

"Hocamızın sözleşmesi mayıs sonunda bitiyor"

Erol Bilecik, teknik direktör Jorge Jesus ile ilgili durum hakkında  şunları söyledi: "Koçun adı zaten dünyaya olan saygısını ifade ediyor. Gelen haberlere ve kamuoyundaki tartışmalara rağmen elimizde hiçbir şey yok. Hocamızın sözleşmesi mayıs sonuna kadar devam ediyor."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.