Fenerbahçe’den Lige Kötü Başlangıç

Fenerbahçe’den Lige Kötü Başlangıç

2013-2104 sezonunun ilk haftasında Süper Lig’in yeni ekiplerinden Torku Konyaspor’a konuk olan Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği karşılaşmada beklemediği bir yenilgi aldı.

Geçtiğimiz sezon, ligi Galatasaray’ın ardından ikinci sıradan bitiren Fenerbahçe, 2013-14 sezonunun ilk hafta maçında ev sahibi Torku Konyaspor’a mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yaptı.


Konyaspor karşısında maça etkili başlayan Fenerbahçe, maçın ilk çeyreğinin ardından aradığı golleri buldu. 16'da Emre'nin ortasında Joseph Yobo ile gol perdesini açan Fenerbahçe,  27'de ise Alper Potuk'un ceza sahasında düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Emre Belözoğlu’yla gole çevirdi.

İlk yarıda pek varlık gösteremeyen Konyaspor, ikinci yarıda Fenerbahçe kalesinde etkili olmasına rağmen karşılaşmanın son çeyreğine kadar aradığı golü bulamadı. Thorvaldsson ve Erdal Kılıçarslan ile rakip kaleyi yoklayan ev sahibi, 73'te penaltı kazandı; ancak topun başına geçen Thorvaldsson, Mert Günok'u geçemedi. 76'da Çek oyuncusu Tomas Borek ile aradığı golü bulan Konyaspor, taçtan gelen topu ceza sahasında çok rahat kontrol eden Ali Çamdalı ile skoru dengeledi. Maçın son bölümlerinde rakip kalede etkili olan Konyaspor 88'de Recep Aydın’ın, topu Mert'in yanında ağlara göndermesiyle öne geçerek galibiyete uzandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.