Fenergücü'nden Basketbola ciddi yatırım

Fenergücü'nden Basketbola ciddi yatırım

Fenergücü Spor Kulübü Basketbol şubesi başarılı bir sezonu geride bırakıyor.

 Fenergücü Spor Kulübü Basketbol şubesi başarılı bir sezonu geride bırakıyor.

Sezona Küçük Erkekler(2000-01 doğ.) Küçük Kız(2000-01 doğ.) ve Yıldız Kızlar(1998-99 doğ.) olmak üzere 3 kategoride başlayan basketbol şubesi başarılı bir sonuçlara imza attı.

Fenergücü Küçük Kız takımı sezonu 4. bitirdi. Yıldız Kız takımı sezonu 3.bitirdi ve son maça kadar grubtan çıkma mücadelesi gösterdi. Küçük Erkek takımı lider götürdüğü ligi son maçta Kasımpaşa'ya kaybederek 2. tamamladı ve grupdan çıktı, play-off maçları oynama başarısını gösterdi.

İbrahim Turhan Lisesi spor salonunda çalışmalarını sürdüren Fenergücüspor Basketbol şubesi hem basketbol spor okulu ile hemde burada eğitim alıp resmi maçlara katılan yetenekli oyuncularla geleceğe yatırım yapıyor. Esenler İlçesinin tek basketbol okulu ve kulübü olan Fenergücü Spor Kulübü yetiştirdiği oyuncuları büyük takımlara kazandırarak sporcular için önemli bir misyon üstlenmiş durumda.

Sarı Lacivertliler çalışmalarını Umut Ulusoy ve Enes Mut basketbol koçları eşliğinde sürdürmektedir. Çalışmalarını Salı - Perşembe - Cumartesi - Pazar günleri yapan Fenergücüspor, Basketbolu seven ve kaliteli bir basketbol eğitimi almak isteyen 07-16 yaş arası tüm kız ve erkek sporcuları ve çocukları bekliyor. Hem eğitim alıp hem de basketbol resmi müsabakalarına katılarak kendinizi en iyi şekilde geliştirmek için Fenergücü Spor Kulübüne uğramanız yeterlidir.


















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.