Feriköy Spor Vites Yükseltti.

Feriköy Spor Vites Yükseltti.

Feriköy Spor kendi evinde ağırladığı Çengelköy Spor'u 4-1 ile geçti.

Feriköy Spor maçın daha ilk dakikasında İsmail Yılmaz'ın bulduğu fırsatla 1-0 öne geçti. Tribünlerden ofsayt sesleri yükselse de hakem tereddüt etmeden golu verdi ( bu pozisyon ile ilgili fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz. Dikkat ederseniz fotoğrafın hemen sol alt bölümünde Çengelköy Spor'lu bir oyuncu kısmen kadraja girmiştir. Ancak ofsayt olup olmadığını takdirinize bırakıyorum).

Maç yeniden başladığında Çengelköy Spor hala beklenmedik şekilde yedikleri golün sokunu yaşarken bu sefer 3. dakikada Halit Balcıoğlu takımını 2-0 öne geçirince Feriköy Spor'da ciddi anlamda 3 puan inancı olgunlaşmaya başladı...

İkinci golden sonra Çengelköy Spor her ne kadar kendini toparlayarak daha olgun ataklar geliştirmiş olsa da 40. dakkada Cihan Demir sol kanattan gelen ortaya çok güzel bir şekilde yükselerek topu ağlara göndermesiyle Feriköy Spor artık 3 puanı garantilemiş oluyordu.

İlk yarı bu sonuçlanıp ikinci yarı başladığında Çengelköy Spor'dan, Kaan Çamkır gerek Feriköy Spor defansı yıpratmasıyla gerekse de takımını ateşlemek anlamında etkili olmaya başlamıştı ve ceza yayının hemen sağ köşesinde kendine yapılan faulü 65. dakika da Serkan Turan oldukça güzel bir frikik ile topu ağlara göndermesiyle maç 3-1'lik skora ulaşmış oldu.

Ancak Feriköy Spor oyun disiplininden kopmadan ataklarını sıklaştırdığında Onur Kurt hakem düdüğününden sonra topa vurduğunda ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışına çıkmak zorunda kaldı.

Maç bu skorla bitecekmiş gibi görünmesine rağmen 72. dakka da Sezgin Gökşen'in kullandığı frikik ile Feriköy Spor maçı 4-1 ile kapatarak hem zorlu bir rakibi geride bırakmış hemde en zirve yolunda önemli bir 3 puan almış oldu.











Haber & Foto: Tevfik Tolga

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.