Feriköy Yola Devam Dedi 1-0..

Feriköy Yola Devam Dedi 1-0..

SAL Lig'i 7. Hafta Karşılaşmasında Feriköy ile Çengelköy Takımları Selimiye Stadında Karşı Karşıya Geldi.

7 puanlı Feriköysporun yoluna devam edebilmesi için mutlaka kazanması gereken maçtı. Çengelköy takımı ise 9 puanda Feriköyü yenip üst sıralara tırmanmak istediği maça her iki takımda oldukça temkinli başladı, İlk yarısı orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmada iki takımda birbirine üstünlük kuramayınca ilk yarı 0-0 beraberlikle geçildi.






İkinci Yarı Nefesleri Kesti..

İkinci yarıya Feriköyspor fırtına gibi girdi, 48 ve 49. dk. Eyüp yakaladığı net pozisyonları kaçırınca tribünlere adeta saç baş yoldurdu
. 60. dk. Çengelköy den Mustafa yakaldığı fırsatı iyi değerlendiremedi.77. dk. Feriköy den Onur un kullandığı frikik atışında top direğin dibinde auta çıktı. 81. dk. Feriköy aradığı golü buldu, Eyüp ün soldan ortaladığı topa son dokunan Volkan takımı Feriköyü 1-0 öne geçirip tribünleri coşturdu. İlerleyen dakikalarda gerginleşen mücadeleyi maçın hakemi kartlarını kullanarak sakinleştirmeyi bildi. Maçta başka gol olmayınca Feriköy maçı 1-0 kazandı. Feriköy bu galibiyetle puanını 10 yapıp yola devam dedi. Feriköy 7 Nisan Pazar günü Spor Akademisi stadında Yeniköy ile karşılaşırken, Çengelköyspor ise 7 Nisan Pazar günü Paşabahçe stadında Kuştepe ile karşılaşacak.



Nezihi Hoca Farkı...
Nezihi hoca ile üçüncü maçındanda galibiyetle ayrılan Şişli temsilcisi üst sıralara tırmanmaya devam etti. Nezihi Tosuncuk takımın başında çıktığı Selimiye, Bayrampaşa Tunaspor ve bugünde Çengelköyspor karşılaşmalarında takımına 3 puanı kazandırmayı bildi.




FERİKÖY  1 -  ÇENGELKÖY  0

SAHA : Selimiye
HAKEMLER : Murat Özcan***, Tunay Ateş***, Ogün Kamacı***
SAHA KOMSERİ : Mustafa Yılmaz
FERİKÖY : Tuncay****, Ufuk***, Esat***, Ömer***, Gökhan***, Ekrem***, Onur***, Başar***, Volkan****, Erdem***, Eyüp****
YEDEKLER : Sercan, Ahmet, Kaan, Burak, Ali, Cihan, Tolga
ÇENGELKÖY : Oktay***, Soner**, Cihan***, Gökhan***, Sezai***, Aşkın**, Mustafa****, Burak***, Onur**, Halit***, Sercan**
YEDEKLER : Yasin, Bahattin, Naci, Yakup, Özgün, Ersan, İsak



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.