Feriköy’de Düşüş Devam Ediyor

Feriköy’de Düşüş Devam Ediyor

Her hafta kaptan değiştiren Feriköy Spor Klasman maçlarında ilk galibiyeti için çıktığı maçta İFA Spor’a 2-1 mağlup olarak taraftarını üzdü


  Selimiye stadında karşı karşıya gelen Feriköy ve İFA müsabakasında ilk dakikalardan itibaren baskılı oyunu tercih eden Feriköy bu baskıyı uzun süre koruyamadı. İFA’nın etkili savunması ve kaptan Serkan’ın güzel oyunu Feriköy’ü frenlerken atağa çıkmaya başlayan İFA ataklarından sonuç buldu ve sol taraftan Cevher’in ortasını gole çeviren Âdem (dk 33) ile 1-0 öne geçti. 

  İkinci yarıda daha istekli oyunuyla dikkat çeken Feriköy aradığı golü İFA’lı kaleci Lokman’ın yumrukladığı topu Kaptan Burak tamamladı (dk 50) ve eşitliği sağladı. Karşılıklı ataklarla süren mücadelenin 78. dakikasında orta alandan yapılan ortaya Kaptan Serkan’ın topu sağ köşeden filelere göndermesiyle İFA tekrar öne geçti ve maç bitimine kadar bu üstünlüğü koruyarak hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.


İLK 11'LER

İFA Spor: LOKMAN –FARUK-HÜSEYİN-SERKAN-LEVENT-UMUT-“DK85 ÖZER”-EFKAN-MUHAMMET ALİ-MURAT”DK 65 EKREM”-ÂDEM-CEVHER “DK46 ÖZGÜR”
Feriköy: TUNCAY-UFUK-HACI HÜSEYİN”DKDK 87 ALİ”-AHMET-Ömer-EKREM-VOLKAN”DK80ONUR”-BAŞAR-“DK87 ERDEM”-CİHAN-BURAK –EYÜP
Hakemler: Mert Büyük Giray-Ahmet Yaşılcık-Sinan Tozman 
Stat: Selimiye


Haber: Orhan Budak

 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.