Fikirtepe Spor ile Küçükköy Spor Yenişemediler 2-2

Fikirtepe Spor ile Küçükköy Spor Yenişemediler 2-2

Süper Amatör Lig 7. Grupta karşı karşıya gelen rakipler yenişemediler

Yeni Sahra Arene Stadında güzel bir havada başlayan maçta Küçükköy Spor her ne kadar deplasmanda olsa da muazzam taraftarı sayesinde maçı adeta kendi evinde oynadı. Öncelikle tribünlere geldikleri andan maçın sonuna kadar bir saniye bire sessizliğe bürünmeyen Küçükköy taraftarını kutlamak isterim. Çünkü o küçük sayılabilecek tribünde maçın sonuna kadar adeta desibel rekorunu zorladılar.

Maça gelirsek eğer her iki takımda maçın başından itibaren 3 puana odaklanmışlardı ve gol sesi daha maçın 10. dakkasında duyuldu Fikirtepe Spordan Tunahan Köprücü güzel bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi.  İlk yarı bu skorla sonuçlansa da ikinci yarıya istekli başlayan Küçükköy Spor taraftarının desteğiyle etkili ataklar sergileyip risk almaya başladığında kalesin yine Tunahan Köprücü'nün golünü gördü ve 2-0 oldu.

Bu andan sonra Küçükköy Spor her ne kadar oyunda düşme noktasıda gelmesine rağmen Küçükköy Spor'lu taraftarlar takımlarına öyle bir sahip çıktılar ki Küçükköy adeta küllerinde doğdu ve önce 80. dakika da Ozan Arslanağız ile 2-1 yakaladı sonrasında ise 85. dakika Serhat Balcı'nın gölüyle maça 2-2 eşitliği getirdi.

Öncelikle dört dörtlük bir maç izlettikleri için her iki takımıda kutlamak isterim. Akabinde bu maçta da gördüğümüz üzere özellikle deplansman maçlarında taraftarın olumlu etkisine bir daha şahit olduğumu söylemeliyim.

















Haber & Foto: Tevfik Tolga

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.