Filenin Kuğuları yoluna dolu dizgin devam ediyor

Filenin Kuğuları yoluna dolu dizgin devam ediyor

Seramiksan Spor Bayan Voleybol Takımı, kendi evinde Maltepe Yalı Spor’u 3-0 mağlup ederken, bu sezonki dördüncü maçından da galibiyetle ayrılarak yenilmezliğini sürdürdü.

Seramiksan Spor Bayan Voleybol Takımı, kendi evinde Maltepe Yalı Spor’u 3-0 mağlup ederken, bu sezonki dördüncü maçından da galibiyetle ayrılarak yenilmezliğini sürdürdü. Bu sezon kurduğu güçlü kadroyla Türkiye Voleybol 2. Ligi Bayanlar A Grubu’nun iddialı ekiplerinden olan Seramiksan Spor, fırtına gibi başladığı sezonda, Maltepe Yalı Spor karşısında sezonun dördüncü galibiyetine imza attı. 

Seyircisinin de desteğiyle maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Kuğular, setlerde 25-13, 25-17, 25-15'lik skorlarla rakibi karşısında üstünlük sağlayarak haftayı 3 puan ile kapatırken, puanını da on ikiye çıkardı.

Maç sonrası açıklama yapan kulüp başkanı N. Bülent Erkul, Maltepe Yalı Spor karşısında alınan sonuçla ilgili, sezon başından takımın yakaladığı galibiyet serisinin önemine değinirken, bu seriyi sürdüreceklerine inandıklarını belirtti, teknik ekip ve oyuncuları kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.