Forvet, direksiyonu Ada'ya veriyor

Forvet, direksiyonu Ada'ya veriyor

Bu sezon başında Burnley'den kiralık olarak ayrılan Beşiktaş Weghorst, attığı golün ardından taraftarlara el sallayarak maçı durdurdu

Bu sezon başında Burnley'den kiralık olarak ayrılan Beşiktaş Weghorst, attığı golün ardından taraftarlara el sallayarak maçı durdurdu. Ronaldo'nun ayrılışından bu yana forvet arayışında olan Manchester United, yıldız futbolcuyla sözleşme imzaladı. İngiliz devinin Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hager'in 30 yaşındaki forvete bir vatandaş olarak hasret kaldığı ve Weghorst'u da işin içine katmak istediği anlaşıldı. Kıdemli oyuncu, maçın hemen ardından United'ı Instagram'da takip etti ve oyuncunun Ada'ya doğru yola çıktığını söyledi.

Ebu Bekir geldi

WOUT Weghorst'un beklenmedik gidişi Beşiktaş yönetimini ayağa kaldırdı. Siyah Beyazlılar, Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan forvet hiperwin oyuncusu Vincent Abubakar için hamle yaptı. Ronaldo'nun  Suudi Arabistan'da Al Nasser'e transferi sonrası görevden alınan ve kadro dışı bırakılan 30 yaşındaki oyuncunun siyah beyazlı takıma geri dönmeye açık olduğu söyleniyor. Oyuncu ve kulübüyle görüşmeler devam edecek.

Wout Weghorst'un Kasımpaşa maçında yaptığı gol sevinci, sosyal medyada Manchester United'a transfer olduğu haberi paylaşılmadan önce yolların ayrılması olarak yorumlandı. Hollandalı golcü, Kasımpaşa'ya gol atmanın sevincini Instagram hesabından "Özel bir gece. Taraftarlar" yazarak paylaştı. Weghorst ayrıca paylaşımına kartal, siyah beyaz kalp emojisi ve kalp emojisi ekledi. Weghorst'un bu paylaşımı kısa sürede çok beğeni aldı. Beşiktaş, Süper Lig'de 18. sırada. Bu hafta Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

Kartal bu sonuçla 29 puana sahip Siyah beyazlılar, lider Galatasaray ile arasındaki farkı yedi puana indirirken, gözünü de akşamki Fenerbahçe-Galatasaray derbisine dikti. Beşiktaş, zor da olsa üst takım arasına düşmemek için kendi sahasında Kasımpaşa'ya karşı galip geldi. Maça hiperwin giriş taraftarı önünde 11 kişiyle hızlı başlayan Beşiktaş,  Gedson ve Redmond'ın bu özelliklerini ikinci bölgede rakiplerini geçmek için kullanamazken, istediği baskıyı uyguladı, top sürme yetenekleri özellikle güçlüydü ve gol attılar. 28. dakikada Cenk'in pasında Salih'in pası geldi. Golün ardından Kasımpaşa pozisyon aramaya başladı ve rakibine Beşiktaş baskısından kurtulması için  baskı yaptı ancak maçın adamı Mert Günok Beşiktaş sahnesine çıktı. Beşiktaş, Weghorst'a karşı ikinci golünü yarıdan hemen önce attığında, aslında taraf için çok rahat bir oyunu bitiremeyeceklerinin işaretlerini gördüler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.